FANDOM


Sverige

Zlatan kan let forvekslet med Pippi - en stærk person med rottehaler og lange strømper.

"Så for Zlatan!"

~ Carsten Werge om Zlatan


"Siger hun, jeg er bøsse? Hun kan komme hjem til mig fredag aften, så kan hun se, om jeg er bøsse eller ej. Og hun kan tage sin søster(Anne) med!"

~ Zlatan om en kvindelig journalist, som betvivlede hans seksualitet


"Den är slatten!"

~ Zlatans kæreste om ..... kan I godt selv gætte


Zlatan Ibrahimovic er en svensk fodboldspiller. Etnisk er han af den sjældne [1] blanding af en kroat og en bosnier - også kaldet en "bosknat".

Tidligere livredigér

Zlatan blev født på den svenske ø Malmö i en alder af 0. Her voksede han sig op igennem indvandrerkvartererne, hvor narkokartellerne fyldte en stor del af hans barndom. Faktisk blev han allerede som 10-årig[2] præsident af rockerklubben "POKEMON MC drenga". Men hans forældre fandt ud af hans side spring, og de blev meget bekymrede. Så de sendte ham på afvænning i Greve hvor han fandt sit rette kald i livet. Han slog sig ned som hvidevare forhandler. Dette varede i 4 år, før han af en ven blev anbefalet at starte en golfklub i Rom. Det gjorde han så, og nu bliver han også kaldt noget andet. Nemlig Tiger Woods.

Fodboldkarriereredigér

Zlatan begynde en fodboldkarriere som nåede sit højdepunkt i 2010 hvor han spillede for FC Barcelona i Spanien. Han skiftede videre til AC Milan, fordi han blev så irriteret på Messi pga. hans højde og at Zlatan selvfølgelig godt vidste at han var bedre end ham, så han forlod FC Barcelona, for at Messi kunne komme i mediernes søgelys i Spanien. Siden er det gået op og ned, hvor han hovedsageligt render rundt og brokker sig i medierne over det svenske landslag, som en eller anden lille skolepige. Lige pt. arbejder han i kælderen under Parc des Princes som gulvskrubber.

redigér

  1. og eksotiske
  2. som den første i Skandinavien iøvrigt
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.