FANDOM


Zippokamera

Hvordan kommer den ned igen!?

Zippo

Nogle kvinder kan altså bare ikke få dem for store

Manual

Der er læsestof nok i Zippo-manualen for nye og øvede brugere, så kom dog igang og bliv pro.

En Zippo lighter er en lighter der kan sige klik. Den er konstrueret af George Zip-Zip-Zippo, oldefar til James Bond. Georges egen opfindelse blev hans død, da han havde overdrevet kropsbehåring, og røg i sengen.

James prøvede at forbedre den så kendte lighter, med et Nikon kamera. Denne opfindelse blev ikke nogen succes, og heller ikke uret der skød med laser, folk ville hellere have de ure med kompas ikke et med laser og kompas.

Zippo lighteren har bl.a. været skyld i Vietnamkrigen og andre alvorlige ting. Bl.a. var det den, der var den direkte årsag til at, der blev røget så meget marijuana i Saigon (inkl. udbrændte forstæder).


Hvordan fungerer en Zippo lighter redigér

I det bundsolide titaniumhylster indespærres noget vat eller andet bomuld, som så overhældes med en blanding af fiskeolie og noget Brøndums (også kaldet jyde-napalm).

Olien giver den perfekte flamme når stenen presses til gnistepunktet, mens den løjerlige duft leder tanken hen på det danske industrifiskeri når det lugter bedst.

Når så man har fået ild på cigaren er slukningsritualet lige så legendarisk. Man kan vælge at bruge to hænder, men mange amatører har fået svedet frakken ved samme lejlighed og er efterfølgende gået tilbage til den triste engangslighter.


Ilden redigér

Den ((grønlortebrune)) men også gul farvede ild er over 300 grader varm og kan have op til en 1 meter høj flamme, så hvis du ikke er professionel, kan du nok få lighteren klikket hurtigt i igen. Her er et godt råd: læs manualen. Det vil helt klart hjælpe med, at få tæmmet ilden. Her er en lille huskeregel: Jo fuldere du er, des flottere er det at tænde lighteren og så gør det endda mindre ondt. Du vil læse i manualen at flammen fra en Zippo lighter er det eneste der kan kurere et såkaldt ((guldfiskebid)) og et meget sjælden ((fuglebid)). en zippo lighter kan tænde alt som er brandbart den kan ikke tænde ild til vand jern eller andre ubrandbare ting. den er meget kendt fordi dens historie om krigen osv. er rigtig god og sige meget om lightern. Den kan også fjerne overflødige røvhår og mange på mars bruger de den for det meste en Zippo lighter som en tandbørste pga. Dens store kulsyre indhold.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.