Spademanns Leksikon

Zenia Stampe, MF'er og landsforrædderske. Bemærk hendes øjne. De er porten til Helvede!

"Fjern hende!"

~ Pia Kjærsgaard om Zenia Stampe


"Hun skal fandeme ud!"

~ Carl-Mar Møller om Zenia Stampe


Zenia Stampe, også kendt som "Madame Guillotine" og "Den Vandrende Ondskab", er en dansk politikerinde der har dedikeret al sin tid til systematisk højforræderi, regulær mandeundertrykkelse, psykologisk kastrering af enhver med to forskellige kromosomer og et grænseløst had til enhver der udtaler sig kritisk om den demokratiske styreform.

Politisk Baggrund[]

Zenia Stampe var engang medlem af det Schweiziske Socialdemokrati, hvor man må antage at hun blev svært radikaliseret, for da hun kom hjem til Danmark[1] meldte hun sig ind i Det Radikale Venstre, med kun én eneste ting for øje: at Afskaffe Kongehuset[2]. Denne omfattende konspiration indebærer bl.a. at hun har grundlagt "Den Republikanske Grundlovsbevægelse" der som en helt unik situation skider højt og flot på, at 80-90% af den danske befolkning er for Kongehuset, og derfor fortsætter de en utrættelig kamp for at afvikle landets styreform. For folkets skyld, ironisk nok.

Syn på Mænd[]

Det må antages, at Zenia Stampe ved minimum én lejlighed har nedværdiget sit kvindelige Jeg til at ligge med en mand, for madammen er gift[3] og har også præsteret at blive mor. Denne højvelbårne egenskab, som kun få kvinder tilsyneladende tilbeder til fulde, har bl.a. givet hende en utvetydig ret til at kæmpe for Ammecaféernes Ukrænkelighed, Total Tilsidesættelse af To-vejs Ligestilling og en generelt bitter og vred attitude der kun overgåes af Enhedslistens medlemmerinder.

Grundloven[]

Som medlem af Den Kgl. Børnehave, har Zenia Stampe svoret at overholde Grundloven til punkt og prikke, men når det kommer til ytringsfriheden, gælder den åbenbart kun for hende selv og hendes ligesinderinder, for hun har engang klaget officielt over én af politiets drabschefer til selveste Statsadvokaten for racisme pga. en udtalelse manden[4] havde tilladt sig at ytre, på baggrund af statistiske erfaringer i forbindelse med hans embede. Dette endda til trods for, at et regeringsmedlem fra det pågællende land indrømmede, at der nok var lidt om snakken drabschefen udførte.

Zenia Stampe, MF'er og gravid landsforrædderske. Uniformen snyder ikke os, Zenia!

Se også[]

Undertrykte Noter[]

  1. Hvad hun absolut ikke havde behøvet...
  2. Hvilket strider direkte imod Grundlovens §12, uanset hvor meget politikerne så leger af Kongen skal læses som Regeringen.
  3. Spademanns Leksikon udtrykker sin dybeste medfølelse for hendes offer.
  4. Heri ligger nok problemet.