Zakibøsse John (Latin: Forretningsstandardiseringsprogram) er profet for truckerbads-religionen, samt fremtrædende medlem af stram kurs. Han blev profet da Trucker John, Ulla og mange andre havneludere voldtog ham bag en hæk, herefter tog han tilnavnet John. Han besidder hidtil rekorden for den mest rapede inden for to dage, da han blev rapede hele 5903 gange (i røven). Han er selv meget glad for sit navn og udtalte i et interview med Pia Kjærsgaard følgede: "Det er mig en ære at blive kaldt Zakibøsse".  

Dagbogen![redigér | redigér wikikode]

Zakibøsse John har i løbet af hans 8 års virke skrevet en meget formfuldent dagbog over sit liv. Den mest kendte passage fra dagbogen lyder; 

"Hej jeg er en 12 årig homodreng, der hedder Zakibøsse, jeg har ikke så mange venner, men rækker altid hånden op i historie timerne over i folkeskolen - hvor jeg er bedste venner med alle lærerne - men ikke mine klassekammerater for de er dumme, jeg hader dem, de er nogle røvhuller og giver mig også tit buksevand og sådan noget. Jeg er en ensom gamer der elsker at spille minecraft, men ofte bliver mobbet ud af serverne. Min bedste ven er min fysiklærer Simon (som jeg har et crush på), han siger at jeg er en fysdreng. Jeg hader kemi fordi så minder det mig om at der er kemisk ubalance i min hjerne.
Jeg savner min mor (hun er død) og far og bliver rigtig rigtig rigtig meget mobbet med at jeg er grim og klam, og med at jeg ikke kan finde ud af matematik, dansk eller oldtidskundskab. Jeg er også rigtig dårlig til CSGO, derfor bliver jeg altid kicket. Nogen ganger stjæler jeg noget vin fra mine forældre - jeg er nemlig glad for vin, for så kan jeg blive fuld og glemme aaalt om at jeg har et skod liv. Apropos skodder så ryger jeg nogen gange Hash eller Opium, med alle mine fætre, imens jeg spiser Durum. Mine fætre hader mig også og tæver mig, og får mig til at sluge deres cigaretskodder.
Jeg er single, og søger en blondine helst ikke handicappet (det har jeg prøvet før), hun må højest have mistet halvdelen af lillefingeren (det er frækt). Jeg sidder tit derhjemme og leger med Fido, det er min hund. Skriv til mig hvis jeg lyder som din type - mit nummer er ********."
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.