Zakibøsse John (Latin: Forretningsstandardiseringsprogram) er profet for truckerbads-religionen, samt fremtrædende medlem af stram kurs. Han blev profet da Trucker John, Ulla og mange andre havneludere voldtog ham bag en hæk, herefter tog han tilnavnet John. Han besidder hidtil rekorden for den mest rapede inden for to dage, da han blev rapede hele 5903 gange (i røven). Han er selv meget glad for sit navn og udtalte i et interview med Pia Kjærsgaard følgede: "Det er mig en ære at blive kaldt Zakibøsse John".  I forbindelse med nøgenløbet på Roskilde festival 2018 udtalte han følgende på Orange Scene: "Også havde jeg håbet, at livets aften vilde blive roligere, og at jeg næsten som fra havnen havde kunnet stue tilbage på det snart fuldendte løb". Det er et yderst interessant citat, for under normale omstændigheder ville Zakibøsse John ikke være i stand til at formulere sig på en så sofistikeret måde. Det har ført til intensive debatter om hvorvidt Zakibøsse var i kontakt med Trucker Johns sjæl, eller om han evt. havde en gigantisk buttplug i røven der ramte hans G-punkt - who knows?

En ting er i hvert fald helt sikker, Zakibøsse stoler ikke på den rødhårede Emil fra 3.d, og Emil er ifølge Zakibøsse en svindler og en taberrøv. Zakibøsse har udtalt følgende: "Emil er en svans. Emil er en taber. Emil er en alkoholiker. Hvis DU nogensinde møder Emil skal du ikke drikke dig i hegnet med ham.".

Dagbogen![redigér | redigér wikikode]

Zakibøsse John har i løbet af hans 8 års virke skrevet en meget formfuldendt dagbog over sit liv. Den mest kendte passage fra dagbogen lyder; 

"Hej jeg er en 12 årig homodreng, der hedder Zakibøsse, jeg har ikke så mange venner, men rækker altid hånden op i historie timerne over i folkeskolen - hvor jeg er bedste venner med alle lærerne - men ikke mine klassekammerater for de er dumme, jeg hader dem, de er nogle røvhuller og giver mig også tit buksevand og sådan noget. Jeg er en ensom gamer der elsker at spille minecraft, men ofte bliver mobbet ud af serverne. Min bedste ven er min fysiklærer Simon (som jeg har et crush på), han siger at jeg er en fysdreng. Jeg hader kemi fordi så minder det mig om at der er kemisk ubalance i min hjerne
Jeg savner min mor (hun er død) og far og bliver rigtig rigtig rigtig meget mobbet med at jeg er grim og klam, og med at jeg ikke kan finde ud af matematik, dansk eller oldtidskundskab. Jeg er også rigtig dårlig til CSGO, derfor bliver jeg altid kicket. Nogen ganger stjæler jeg noget vin fra mine forældre - jeg er nemlig glad for vin, for så kan jeg blive fuld og glemme aaalt om at jeg har et skod liv. Apropos skodder så ryger jeg nogen gange Hash eller Opium, med alle mine fætre, imens jeg spiser Durum. Mine fætre hader mig også og tæver mig, og får mig til at sluge deres cigaretskodder.
Jeg er single, og søger en blondine helst ikke handicappet (det har jeg prøvet før), hun må højest have mistet halvdelen af lillefingeren (det er frækt). Jeg sidder tit derhjemme og leger med Fido, det er min hund. Skriv til mig hvis jeg lyder som din type - mit nummer er ********."

Den hellige rape[redigér | redigér wikikode]


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.