FANDOM


m
m (Forhold til Odin)
 
Linje 6: Linje 6:
   
 
==Forhold til Odin==
 
==Forhold til Odin==
For at opnå visdom, valgte [[Odin]] at hænge sig i én af Yggdrasils grene. Det mest almindelige middel uvidenhed, er [[skole]]gang eller en tur på [[bibliotek]]et, så myten her beviser blot, at Odin i ''dén grad'' manglede visdom!
+
For at opnå visdom, valgte [[Odin]] at hænge sig i én af Yggdrasils grene. Det mest almindelige middel mod uvidenhed, er [[skole]]gang eller en tur på [[bibliotek]]et, så myten her beviser blot, at Odin i ''dén grad'' manglede visdom!
   
 
[[Kategori:Nordisk mytologi]]
 
[[Kategori:Nordisk mytologi]]

Nuværende version fra nov 13. 2016, 13:22

Yggdrasil

Yggdrasil, før og efter Ragnarok.

Yggdrasil var livets træ, som det tog sig ud i forbindelse med den nordiske mytologi. Uheldigvis var tree hugging ikke specielt udbredt i Norden tilforn, så træet tabte alle bladene, i forbindelse med den massive skovhugst som svenskerne ihværksatte i Ikeas ungdom.

Træet her, siges at have haft tre rødder: én i Asgård, hvor guderne bor. Én i Udgård, hvor jætter og nordmænd bor, og én i Midgård, hvor Sauron holder til.

Forhold til Odinredigér

For at opnå visdom, valgte Odin at hænge sig i én af Yggdrasils grene. Det mest almindelige middel mod uvidenhed, er skolegang eller en tur på biblioteket, så myten her beviser blot, at Odin i dén grad manglede visdom!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.