FANDOM


Wow2

Denne Wow-misbruger magtede ikke at stoppe i tide

"Mit navn er Steen, diddeliddeliddelum

Med det ekstra ben, diddeliddeliddelum.."
Dette er bare en af de slagsange, som mange WOW-gamere(folk uden liv)har lavet. Det er her, vi har et tydeligt bevis på- at folk af denne "bande" er ekstremt utilpassede. Derfor har ALLE ret til at mobbe folk, der spiller WOW. På Bornholm hænger man folk der er WOW´ere mens man tyrer krøllebølle-is efter dem..

"Det spiller jeg!!!!!!"

~ Min bror om da han første gang så denne artikel

"Vista!!"

~ Bill Gates om da han første gang så spillet på sin kones laptop

"I wish I made that one up, then I would be a billionair!"

~ Tolkien om da han fra himlen så ned på alle de forræderriske fantasy-elskere


World of Warcraft er en stil, ligesom punk, men i stedet for nitter og pigge bruger man sværd og grøn ansigtsmalin. (Uhuh, og lange ører!!!) Man har sandsynligvis også skræmmer i hele ansigtet med tilhørende næsepiercinger. Du ser forskellige stile i den samme stil (det er ultra smart!!)

Du kan finde:

  • Meget små mennesker med lyserødt røvhår
  • Meget høje mennesker med blå eller lilla hudfarve der ofte bryder ud i et underligt sprog du garanteret ikke vil kunne genkende.
  • Endnu højere personer med underlige tæer og en russisk accent. De kan godt finde på at ydmyge dig voldsomt med ordene: "You are not normal". (Pas lige på i nærheden af dem!)
  • Dværge der ser ultra gay ud i rober og har et stort, rødt vikingeskæg. De bærer ofte geværer.
  • Nogenlunde almindeligt udseende mennesker, men forskellen er at disse vil kigge på dig og sige noget i retningen af: "OH MY GOD AN ORC WATCH ME OWN IN KILLING HIM!"

"... Oh, lol, it's a her? Soz man."

  • Personer med grøn hud der blandt andet citerer: "We get it from da voodoo, mon" og: "I be kiddin', mon".
  • Lidt lavere personer med stadig grøn hud der minder uhyggeligt meget om en blanding mellem et menneske og en trold. Disse skal du passe på med, de afbrænder bål og udleder CO2 til vores atmosfære.
  • Mænd med lange ører der har en unnaturlig stor brystkasse og altid rynkede øjenbryn.
  • Folk hvis hud er rynket og delvist faldet af. Disse lugter ikke specielt godt, så pas på med at gå ind i dem. Du vil jo heller ikke have at en fremmed arm skal stikke ud af din taske, vel?

DER FINDES IKKE SMØLFER I BLANDT DISSE KATEGORIER, HVIS DU SER EN SMØLF SKAL DU TAGE DEN MED HJEM!!!

Om World of Warcraft redigér

World of Warcraft (WoW) er, som man nok kan høre, et MMORPG. Dette kommer fra det interne sprog Gamerish (only knowers know) og står for Money Machine On Relying Payment Gift. For det hemmelige selskab Blizzard går mottoet ud på at alle er klare over at de kan få en exceptionel smagsoplevelse der kan få mange timer til at forsvinde ud i luften på magisk vis. Efter 2 år er mere end 7 millioner mennesker blevet utrolig mætte. Spillets orignale titel skulle rigtig have været "World of Women", men dette syntes Blizzard sig ikke om, også selvom det passer meget godt med selve spillet. Der er alligevel aldrig nogen der laver mandelige spillere, da disse ser utrolig gay ud. For at spille World of Warcraft skal du have en IQ på 255 - hvilket gør det utrolig svært for folk som spiser for meget slik at følge med i morskaben. WoW er lidt ligesom at ryge, folk begynder at spille fordi andre folk synes det er utrolig sejt, men de forstår ikke helt selv hvorfor, hvorefter de så selv begynder at ryge af forvirring.

World of Warcraft er blevet opgraderet to gange : en gang med expansions-pakken BC (Baboon Cave) og anden gang med WoTLK (Weasels overcooked the Lich-King) I "BC går handlingen på at man skal kæmpe mod de to store bøsse-organisationer "Den Brændende-kærligheds Legion" og "HIVillidari". HIVillidari'ens chef Illidan, er homoseksuel, eftersom hans viser sin 6-pack frem, under mødet med ham. Desuden er han Mega over Shakespear wannabe, eftersom han er set med et kranie i hånden, op til flere gange. Legionens chef Kil'Jaeden, som også er bøsse, eftersom man kun ser ham i bar overkrop under hele hans optræden i spillet vil meget gerne ha fat i Illidan fordi han simpelthen så gerne vil ha samleje med ham. Illidan mener dog at ingen er værdige til samlejer med ham eftersom han til alle og enhver råber "YOU ARE NOT PREPARED". Man finder sig selv midt i det hele, og man kalder BC pga. de store homoseksuelle træk for Baboon Cave. I WoTLK skal man stoppe den onde Lich-konge i at smadre hele verden, som han er meget sur på fordi hans kæreste Jaina Proudmoore åbenlyst er ham utro med magikeren Kael'thas. Man har en masse besvær med at dræbe ham fordi hans Mentor Adolf Hitler har lært ham Nekrofili, så han kan genoplive døde folk, og få dem til at sprede alskens køns-sygdomme, ved at prostituere dem som Death Knights blandt alle vores helte. Desuden er Lich-Kongen også et dumt svin fordi han har nakket alle guds småkager, så gud måtte sende det gyldne sværd Hashbringer ned få at hjælpe hele verden med at nakke ham. En anden assistance imod Lich-Kongen er gnomen "Biggyh" der er en såkaldt: "Kagekaster" der ved hjælp af chokoladekager nedkæmper fjenden. Han bliver hjulpet af den anden gnom "Nikonfire" som er det folk kalder en madmaskine. Han kan åbne portaler til salami verdenen, og derved få fjenden til at drukne i deres eget mundvand. I det folk kalder patch 3.3 kommer Lich-kongens Sodavands-is slot ud. Inde i det finder man ud af at en eller anden fyr ved navn "Highlord Bolvar" er blevet fanget i et pandekagehus øverst oppe i slottet. For at nå op til ham må man nedkæmpe Lich-Kongens Is-sælgere. Is-sælgerne vil forsøge at få dig til at smage deres nye is med lever smag. Is-sælgerne ligner for det meste dårligt klædte fastelavns børn. Deres eneste svaghed er en skive rugbrød med kebab og sennep. Uden sådan en "madder" vil de tvinge dig til at spise deres dårlige is.

Om Blizzard redigér

Det hemmelige selskab, Blizzard, er oprettet af hætteklædte mænd såvel som kvinder. Disse er altid klædt i sort og går i grønne træsko (for at indskærpe det komfortable ved at sjoske rundt på et kontor en hel dag, og så er grøn jo sådan en pæn farve).

Det originale navn, Blizzard, stammer fra ordet "Lizzard" der er et kæmpe grønt firben! Der er dog bare desværre Copyright på Lizzard, men Blizzard syntes at ordet var så mega sejt at de fandt på at sætte et "B" (stort B for at få det til at se lidt mere originalt og exceptionelt ud ... Jaja, de er smarte de Blizzard-people!) foran. Mest af den grund at Plizzard lyder lidt halv-perverst. Blizzard har deres egne små frygtindgydende hjælpere i selve spillet, disse er kendt som GMs ("Go Mad"s). Hvis du møder dem så LOG UD og slet alle spor! De er snedige, kan finde en hver lille ulovlighed du har lavet!

En gang om året holder Blizzard deres store nørd-festival også kendt som Blizzcon. Her kommer alle verdens Nørder og tilbeder spillene World of Warcraft, Starcraft, Diablo, bedstemor med slag i, og Muldvarpen der ville vide hvem der havde lagt en lort på sit hoved: The Game. Der kommer også en masse kvinder, som klæder sig ud som damer fra World of Warcraft, der derefter får lov at konkurere om hvem der kan score dommerne, ved at klæde sig ud som den person fra WoW, med mindst tøj på. Desuden bliver en masse informationer givet her, som f.eks. afsløringen af WoW's næste opgradering, som handler om at dragen Deathwing, bedre kendt som Godzilla i fastelavns kostume kommer og ødelægger hele verden. For at finde ud af hvad en god dag i WoW er, lavede vi en rundspørge.


En god dag i Wow redigér

"En god dag i WoW er når Gakki og Deffi Bliver kærester igen efter et langt raid med Karen og resten af det russiske crew "

~ Deffi om WoW

"En god dag WoW er, når man raider mens præstens datter gnasker mig i røven"

~ Gakki om WoW

"En god dag i wow er når man afholder dødsraid i et sommerhus og ingen omkommer af madmangel"

~ Luder Svin om WoW

"En super dag i WoW er, når man ryger vandpibe og drikker øl mens man spiller Arena"

~ War Chief Thrall om WoW

"En god dag i WoW er når solen skinner in-game, og Haris Pilton smider tøjet"

~ Harrison Jones om WoW


Ud fra disse 4 rundspørger kan vi konkludere, at en god dag i WoW er, når man drikker sig fuld, ryger vandpibe, får guffer og solen skinder på Haris Pilton mens hun smider tøjet, alt sammen in-game til en Arena match... hvor du selvfølgelig vinder. Er en rigtig god dag i WoW.

7 grunde til at se om du spiller for meget WoW redigér

1. Når mikrovnen siger "Ding" siger du "Gratz!"

2. Hvergang dine venner spørg dig om du vil være sammen, siger du "Kun hvis vi har en god healer"

3. Når din mor dør af AIDS, siger du "Jeg resser hende bare"

4. Dine venner holder op med at tage dig med i byen, fordi de frygter at din udprægede taber-hed begynder at smitte af

5. Når man går ned i børnehaven og børnene vil have dit slik, så råber du! "OMFG GNOMERNE RAIDER"

6. Du udvikler en sygdom der kendes som "GakAIDS". Du får langsomt Gak i røven, og det vil derefter spredes til resten af din krop. Efterfølgende vil klonede overvægtige piger med fartbriller og Real Madrid trøjer sammen med hendes præstemor lave "gakkeløjer" med dig. Gamle Matematik/Fysik/Science lærere vil nu også jage dit rådne kadaver og prøve at snuse dig i bagen mens efter hver sætning du siger, vil de hurtigt svare med et slesk lille smil, et klap i måsen med en målepind som de efterfølgende taber på jorden ELLER "Hva' sir' du?". Du vil fremtidigt genkendes rundt omkring på skoler og i MMO'er som ham med de lange fingrer, eller som "Gakki".

7. Når gamle mænd spørger om din adresse så de kan voldtage dig på skift!

Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.