FANDOM


Windows 7 er et styresystem til en hulens masse computere. Systemet er mest kendt for sine besværlige koder, tyske chokoladekaniner og knækpølser.

Indvasionenredigér

Alt imens den lille Linux-pingvin Tux, prøver at redde verden fra Windows Vista, så har Bill Gates sendt sin atomtrussel retur. Bill kunne ikke finde på noget kreativt navn til atomprogrammet, og kaldte det derfor Windows 7. Windows efter hans barndomsven Windows, og 7 efter 5 hunde han har haft siden 1998. Windows 7 er allerede blevet efterfulgt af noget SATA-N har skabt; Windows 8, med sin uhyggelige firkanter, som prøver at lave verden om til en firkantet metro.

Du har helt ret - Papirclipsen fra Office-pakken er ikke genoplivet.

Alt muligt lortredigér

Windows 7 er fyldt med alt muligt lort, hvoraf kan nævnes:

  • Knækpølse
  • Microsoft Essentials: Antivirusprogrammet der fandt virussen "Microsoft Windows".
  • Billige kinesiske komponenter
  • En Windows.old som er den tidligere kopi af styresystemet
  • Windows Genuine Advantage - sådan et program som skælder dig ud hvis du skulle være kommet til ved en fejl at downloade din version af Windows fra thepiratebay.org og som gør din skærm sort og andet godt.
  • Sindssyge tunge virusopdateringer der skyldes at Internet Explorer higen efter at blive markedsleder, gjorde den mere interessant for viruskonstruktører, digitale aktivister.

Ændringer og ikke-ændringer siden sidstredigér

I Windows 7 har man satset på at tilintetgøre Linux. Derfor har man indført små minispil som Minestryger hvor man bevidst skal kaste en pingvin op på en tysk landmine. Desværre har dette medført at man har ikke længere kan hacke sig ind på andres netbanker. Nu må man tage til takke med en evig lang opstart med teksten "Der er sket en fejl".

Man har stadig bevaret sine besværlige "hjælp-filer", hvor man kan stilles i et forfærdeligt dilemma.

Computeren kan ikke gå på internettet fordi man ikke tillader dette. En pop-up kommer op med teksten "Få hjælp". Du trykker på knappen og man ledes ind til en labyrint af knapper. Til sidst får man knappen "Led efter hjælp online".

"Det virker jo ikke."

~ Dig om din kendskab inden for IT.


"You don't say?"

~ Mig om din kendskab inden for IT i bagklogskabens tegn.


Windows 8redigér

Windows 7 er erstattet af et ALDI-produceret styresystem kaldet Windows 8. Her satser man på endnu flere tyske frankfurtere og gammel ost.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.