FANDOM


m
(Sandheden)
 
(86 mellemliggende versioner af 38 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''Wikipedia''' er en efterligning af [[Spademanns Leksikon]], og er MEGET kedeligt! Så er I advaret!
+
[[Billede:Losseplads.jpg|thumb|right|513px|right|'''Wikipedias hovedkontorer'''. Bemærk venligst at ''Jimbo Wales'' sidder udenfor med sin hund ''Blitzkrieg''.]]
  +
{{Wikipedia|Wikipedia}}
  +
{{citat|Et [[biord]] (adverbium) er et [[ord]], som nærmere bestemmer et [[udsagnsord]], et [[tillægsord]], et andet [[bi]]ord eller en [[hel]] [[sætning]]. Biordene hører til småordene, som på [[dansk]] ikke bøjes, uanset deres funktion i [[sæt]]n[[ingen]]|Wikipedia|biord}}<br />
  +
{{citat|Et biord [[er]] et ord|Spademanns Leksikon|biord}}<br />
  +
{{citat|Copy/paste er din ven|Elev|[[lektier]]}}<br />
  +
'''Wikipedia''' er en [[Plat]] [[Kopi]] [[af]] [[Spademanns Leksikon]] og er desuden meget kedeligt. Man keder sig faktisk ihjel. Hvis nogen skulle være i tvivl: ''Wikipedia'' [[er]] [[kedelig]]t. Ekstremt kedeligt. Faktisk er wikipedia det ''mest'' kedelige [[på]] [[jorden]]. Ud over en dag uden [[rød]] [[sodavand]]. - Altså keder man sig ihjel, når man [[læser]] [[noget]] på Wikipedia. Denne [[frygt]]elige [[skæbne]] har indtil nu ramt 12 uskyldige, der opholdt sig for længe på siden.
   
* [http://wwww.wikipedia.dk Det danske Wikipedia. Advarsel! Chancen for at kede sig ihjel er optimal.]
+
[[Firma]]et [[ej]]es af den [[verden]]s[[kendt]]e [[super]]skurk [[Jimbo Wales]], der også står bag bl. a. [[EA|Wikiea]], [[Aldi|Wikialdi]], det svenske [[IKEA|Wikea]], og det var også [[dem]], der fandt på at dyrke [[frugt]]en [[Kiwi|Wikiwi]]. Wales udgiver [[punk]][[musik]] under [[dæk]][[navn]]et [[Vivaldi]].
   
[[kategori:Videnskab]]
+
''Wikipedia'' har valgt at forklare [[Spademanns Leksikon]] som en [[Vittighed|''joke'']], en sølle parodi på Wikipedia, men [[sandhed]]en er, at [[Spademanns Leksikon]] har eksisteret siden [[1453|1654]], omkring 10 år før [[Commodore 64]] kom ud, i [[1603|1664]]. Wikipedia er således et [[ulovlig]]t [[plagiat]] af [[Spademanns Leksikon]].
   
  +
== Bidragydere ==
  +
  +
De findes to slags bidragydere på Wikipedia:
  +
  +
=== Registrede brugere ===
  +
Den typiske ''Wikipedia-skribent'' er [[mand]], [[single]], 40+, [[folkeskole]][[lærer]], fra [[land]]et, [[dum]], [[grim]], og lytter til [[Helmut Lotti]], er [[selv]][[Juleaften|højtid]]elig og kører i [[Mazda 626]] med [[Jason Watt]]-[[bremse]]. Ordet [[registrere]]de hentyder til at de fleste [[skribent]]er er registret i [[Ribers]].
  +
  +
De registrerede brugere skriver ikke artikler selv, men laver copypaste af artikler fra [[Salmonella|Salmonsens Konversationsleksikon]] og andre artikler, man kan finde på [[WWW]].
  +
  +
På en normal dag er mængden af artikler en tiendedel af diskussionsindlæggene og handler for det meste om følgende emner:
  +
*Hvorvidt man skal bruge [[kryds]] og [[bolle]] eller det [[mode]]rne [[komma]]
  +
*[[Spørgsmål]]et [[om]] [[frø]]ken [[Pia Kjærsgaard]] var <s>[[jomfru]]</s> [[køn]]smoden, da hun traf [[Mogens Glistrup]] første gang og så, hvad han kunne gøre med et [[Slik|marcipan]]brød
  +
*Var [[Peder von Scholten]] i [[virkeligheden]] [[homoseksuel]], og elskede han små [[slave]]drenge på en for datiden utilbørlig måde?
  +
... etc. etc. På den måde får skribenterne kørt deres egne ''cum-shots'' af i hovedet på læserne, som sidder tilbage med åben mund og en [[klump]] i [[hal]]sen.
  +
  +
=== "IP-brugere" ===
  +
IP-brugere er [[klog]]e folk der ikke har [[spild]]t [[energi]] på at lade sig registrere. De kan således ikke forfølges af Wikipedias [[administratorer]]. Disse [[Brugsen|brugere]] er der eneste, der selv skriver artikler til Wikipedia. Her er [[fri]]t [[slag]] til at [[offentliggøre]] egne [[teori]]er som endegyldige sandheder, [[øv]]e sig i at [[Staveplade|stave]], sende hilsner til [[hende den lækre fra parallelklassen]] eller [[pædofil]]i-an[[klage]]r mod [[lærer]]en.
  +
  +
== Fremtidig forretningstrategi ==
  +
Wikipedia overvejer at gentage [[Lademanns Leksikon]]s succes med at udkomme i bogform og skal derfor i mange år slås med en masse naive skribenter, som troede at det hele var non-profit og GPL og GPS og [[derfor]] føler sig snydt. <br>
  +
Derudover satser Wikipedia på at formindske den [[Deja vu|forudsigelighed]], som i dag gør at man [[aldrig]] vil kunne finde artikler om [[bollerum]], [[Conrad og Aksel]], [[Cillit Bang]], [[Ole Erling]], [[Victoria Silvstedt]] og andre nitro-emner.<br />
  +
Desuden overvejer[[ Google]] at opkøbe Wikipedia for $53.99 og sørge for, at man er nødt til at downloade [[Google Earth]] først, for at få access til ''N-Cyklo-Pædien''.
  +
== Links ==
  +
* [http://da.wikipedia.org Den danske Wikipedia. Advarsel! Chancen for at kede sig ihjel er maximal.]
  +
* [http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia De prætentiøse røvhuller har sgu også en side om dem selv.]
  +
[[kategori:Artikler som forsøger at forklare jokes‏‎]]
  +
[[kategori:Videnskab]]
  +
[[Kategori:Multinationale selskaber, der udleder giftigt affald på Harboøre tange]]
  +
[[Kategori:Ting på nettet]]
  +
[[en:Wikipedia]]
  +
[[zh:维基百科]]
  +
[[ar:ويكيبيديا]]
  +
[[bg:Уикипедиа]]
  +
[[bn:উইকিপিডিয়া]]
 
[[ca:Viquipèdia]]
 
[[ca:Viquipèdia]]
  +
[[cs:Wikipedie]]
 
[[de:Wikipedia]]
 
[[de:Wikipedia]]
[[en:Wikipedia]]
+
[[el:Βικιπαίδεια]]
  +
[[eo:Vikipedio]]
 
[[es:Wikipedia]]
 
[[es:Wikipedia]]
  +
[[fa:ویکی‌پدیا]]
  +
[[fi:Wikipedia]]
 
[[fr:Wikipédia]]
 
[[fr:Wikipédia]]
 
[[he:ויקיפדיה]]
 
[[he:ויקיפדיה]]
  +
[[hr:Wikipedija]]
  +
[[hu:Cvikipédia]]
  +
[[id:Wikipedia]]
 
[[it:Wikipedia]]
 
[[it:Wikipedia]]
  +
[[ja:ウィキペディア]]
  +
[[ko:위키백과]]
  +
[[la:Wikipedia]]
  +
[[lt:Vikipedija]]
  +
[[lv:Vikipēdija]]
  +
[[mk:Википедија]]
  +
[[nl:Wikipedia]]
  +
[[no:Wikipedia]]
 
[[pl:Wikipedia]]
 
[[pl:Wikipedia]]
  +
[[pt:Wikipédia]]
 
[[ru:Википедия]]
 
[[ru:Википедия]]
  +
[[sk:Wikipédia]]
  +
[[sr:Србска Православна Њикипедија]]
  +
[[sv:Wikipedia]]
  +
[[th:วิเกรียนพีเดีย]]
  +
[[tl:Wikipedia]]
  +
[[tr:Vikipedi]]
  +
[[uk:Вікіпедія]]
  +
[[zh-hk:維基百科]]
  +
[[zh-tw:維基百科]]

Nuværende version fra apr 26. 2018, 14:02

Losseplads

Wikipedias hovedkontorer. Bemærk venligst at Jimbo Wales sidder udenfor med sin hund Blitzkrieg.

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Wikipedia.

"Et biord (adverbium) er et ord, som nærmere bestemmer et udsagnsord, et tillægsord, et andet biord eller en hel sætning. Biordene hører til småordene, som på dansk ikke bøjes, uanset deres funktion i sætningen"

~ Wikipedia om biord


"Et biord er et ord"

~ Spademanns Leksikon om biord


"Copy/paste er din ven"

~ Elev om lektier


Wikipedia er en Plat Kopi af Spademanns Leksikon og er desuden meget kedeligt. Man keder sig faktisk ihjel. Hvis nogen skulle være i tvivl: Wikipedia er kedeligt. Ekstremt kedeligt. Faktisk er wikipedia det mest kedelige jorden. Ud over en dag uden rød sodavand. - Altså keder man sig ihjel, når man læser noget på Wikipedia. Denne frygtelige skæbne har indtil nu ramt 12 uskyldige, der opholdt sig for længe på siden.

Firmaet ejes af den verdenskendte superskurk Jimbo Wales, der også står bag bl. a. Wikiea, Wikialdi, det svenske Wikea, og det var også dem, der fandt på at dyrke frugten Wikiwi. Wales udgiver punkmusik under dæknavnet Vivaldi.

Wikipedia har valgt at forklare Spademanns Leksikon som en joke, en sølle parodi på Wikipedia, men sandheden er, at Spademanns Leksikon har eksisteret siden 1654, omkring 10 år før Commodore 64 kom ud, i 1664. Wikipedia er således et ulovligt plagiat af Spademanns Leksikon.

Bidragydere redigér

De findes to slags bidragydere på Wikipedia:

Registrede brugere redigér

Den typiske Wikipedia-skribent er mand, single, 40+, folkeskolelærer, fra landet, dum, grim, og lytter til Helmut Lotti, er selvhøjtidelig og kører i Mazda 626 med Jason Watt-bremse. Ordet registrerede hentyder til at de fleste skribenter er registret i Ribers.

De registrerede brugere skriver ikke artikler selv, men laver copypaste af artikler fra Salmonsens Konversationsleksikon og andre artikler, man kan finde på WWW.

På en normal dag er mængden af artikler en tiendedel af diskussionsindlæggene og handler for det meste om følgende emner:

... etc. etc. På den måde får skribenterne kørt deres egne cum-shots af i hovedet på læserne, som sidder tilbage med åben mund og en klump i halsen.

"IP-brugere" redigér

IP-brugere er kloge folk der ikke har spildt energi på at lade sig registrere. De kan således ikke forfølges af Wikipedias administratorer. Disse brugere er der eneste, der selv skriver artikler til Wikipedia. Her er frit slag til at offentliggøre egne teorier som endegyldige sandheder, øve sig i at stave, sende hilsner til hende den lækre fra parallelklassen eller pædofili-anklager mod læreren.

Fremtidig forretningstrategi redigér

Wikipedia overvejer at gentage Lademanns Leksikons succes med at udkomme i bogform og skal derfor i mange år slås med en masse naive skribenter, som troede at det hele var non-profit og GPL og GPS og derfor føler sig snydt.
Derudover satser Wikipedia på at formindske den forudsigelighed, som i dag gør at man aldrig vil kunne finde artikler om bollerum, Conrad og Aksel, Cillit Bang, Ole Erling, Victoria Silvstedt og andre nitro-emner.
Desuden overvejer Google at opkøbe Wikipedia for $53.99 og sørge for, at man er nødt til at downloade Google Earth først, for at få access til N-Cyklo-Pædien.

Links redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.