FANDOM


"FØJ! "JEG HAR SJÆLDENT SMAGT NOGET SÅ DÅRLIGT!""

~ Amin Jensen om sin første schnitzel.

Oprindelse redigér

Endnu en ting Hitler har haft mellem tænderne redigér

Amin jensens første schnitzel

Amin Jensen spiser sin første schnitzel. (Denne version er fremstillet på hans mave)

Schnitzelen er som ganske ubekendt vores alle sammens favorit. Den stammer fra Østrig. De stædige tyskere mener dog også de har ret til at være skaber landet bag dette, da man engang så Hitler spise en schnitzel på 2.50 sekunder, som så efter sigende burde være en verdensrekord.

Schnitzeltyskerne bliver disse hardcore schnitzel fans også kaldt.
Efter en meget upålidelig kilde har man da fundet ud af, at det var Amin Jensen under et besøg hos Adolf Hitler, som havde da skabt schnitzelen sammen. Der skulle ikke meget til. Amin Jensen fandt på ideen at lave schnitzelen da han havde drukket for meget vodka med Hitler og så vidt Pia Kjærsgaard.

Pias opskriftredigér

Pia stod for den lidt mindre nødvendige del af schnitzelen, - masseproduktion. Et stykke dybfrossent kød(gerne kalvekød) skulle efter sine bare have en omgang med 2 æg, parmesanost, oregano i en skål, og til sidst bare steges på en pande. Da man ikke bare havde pander den gang(de var kostbare), bare fordi de bare var sorte og Hitler bare ikke var glad for denne specifikke farve, brugte man bare Amin Jensens bare mave istedet
Det var der mange fordele ved samt ulemper. Man kunne f.eks. godt opdage at der sad en smule hår fast i sin schnitzel under indtagelsen af dette. Når det er sagt, var den også perfekt til at stege på, svedet fra hans hår fungerede som olie. Senere blev dette dog forbudt, da de angolske myndigheder mente at dette var absurd, fordi hårene var for seje for de angolske tænder.

"Was ist das!?"

~ Hitler om Amin Jensens hår i hans schnitzel


Anvendelse redigér

Schnitzlen som toiletrensredigér

En schnitzel kan anvendes på mange interessante måder.
Idag bruges den dog oftest som toilet-rens. Dette fænomen var set allerede tilbage i 1940'erne, hvor Hitler sammen sammen med Pia Kjærsgaard havde fundet ud af hvis de skulle slippe af med jødernes blod og deres jødekager de såkaldte "Judekuchen", måtte de finde et nyt toilet rens til at gøre toileterne rene med. Toileterne var den gang, jødernes gravsten, og hvis man var heldig fik man det af porcelæn. Det var svært, men Pia mener selv at intet kan stoppe hende fra verdensherredømmet, og da sletter ikke jødekager eller jødeblod. Schnitzelen gjorde dette klart. Den kunne rense det beskidte fra toiletterne.
For folk idag er dette vigtigt. Ikke bare som en historisk begivenhed, men også til gavn i hverdagen. Alle oplever fra dag til dag at man ska slippe af med noget, så hvorfor ikke smide det i toiletet, der tager schnitzelen fat og BANG snavset er væk.
Det var her fra Cillit Bang fik sin succes. Rester fra schnitzler blev smidt i den noget kontroversielle blanding som indholder Fuglsang øl og pilsnere, og eddike. Fænomenet Gang Bang har også været under påvirkning af schnitzelen.

Andersfoghschnitzel

""Hvorfor synes I mit ansigt ligner en schnitzel?""

~ Anders Fogh om schnitzelens udseende, og dets store lighed med hans ansigt, efter som Messerschmidt og Clint Eastwood havde kastet rød maling på ham for at indikere mangel på ketchup.(Altså smag)



Se Også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.