Den ultimative Wham!- Skive

Vi kunne desværre kun finde et billede af Andrew.

Næh - minsandten var der ét til her!?

"Wham, bam. Thank you, mam"

~ Andrew om livet oppe i en kulissemedarbejder


Wham! var et relativt kendt 80'erband bestående af Andrew Ridgeley og ham dér den anden, man aldrig kan huske hvad hedder.

Last Christmas[redigér | redigér wikikode]

De to knægte mødtes en jul i en busk, og fandt straks at de havde fælles rytmer, omend de svingede til hver sin side. Andrew tog sig af at pleje duoens image, samt håndtere pressen, medens ham den anden lavede resten.

I gave you my heart[redigér | redigér wikikode]

Nyetablerede gav duoen sig i færd med at skrive en masse sange, hvor Andrew konstant måtte holde ham dér den anden fyr i ørene og komme med inspiration, der ofte blev misforstået, heriblandt hittet "Wake me up, before you gogo", der egentlig blot var ment som en husker til makkeren om at han gerne måtte vække Andrew inden han gik. - men selvfølglig skulle denne provokere og skrive en sang om det. Typisk primadonnaer.

De forsøgte sig også med et rap, men her blev de totalt fejet af banen af en fremadstormende MC Ejner, hvorfor de måtte se sig hensat til at nøjes med en Careless WhisperClub Tropicana, hvor de nød den sidste rest af deres Freedom.

But the very next day[redigér | redigér wikikode]

Og så var festen ved at være forbi. Ham vi stadigvæk ikke kan huske navnet på var blevet endnu mere snobbet og ville til at skrive sange til et mere sofistikeret snobbet publikum, hvilket betød at han endte som backing vocal for blandt andet David Cassidy, medens Andrew giftede sig med hende den lækre fra parallelklassen Bananarama, som han nu lever lykkeligt med til sine dages ende på et slot i Cornwall i England.

You gave it away[redigér | redigér wikikode]

Nåhja, så var der vistnok også noget med en julesang, men den blev vist ikke særlig populær, så den springer vi lige over.

Forresten, ham den anden, var det ikke Boy George?


Musikudgivelser[redigér | redigér wikikode]

  • Fantasi stic (1983)
  • Make Mine Bigger (1984)
  • Music From the Seat of the Toilet (1986)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.