FANDOM


Webergrillen's oprindelse kommer helt tilbage fra år 1994, da der var en dansk mand, der skulle lave en hurtig praktisk lille grill.

Skovtur redigér

Den danske mand hed Thomas Rosendahl fra Odense, midt på Fyn, midt i Danmark, nord i Europa. Han var skolelærer på Sct Albani Skole i Odense. Den 20. maj 1994 var hele klassen med på udflugt til den nærmeste skov[1]
Hen på aftenen kom Thomas i tanke om, at han da havde glemt alt om, at han kun havde taget mad der skulle varmes med på turen.

Hans madliste så sådan ud:

Nu skulle Thomas endten hjem eller lave et lille bål. Dér fik han ideen om, at lave en grill. Han var så heldig at have en fakta liggende lige i nærheden af skoven. Derefter tog han en indkøbsvogn og satte den indover bålet.

SkovvedfaktaGrill


En dyr fornøjelse redigér

Senere blev Webergrillen produceret i især USA til det madglade folk.

Har man sagt det madglade folk, har man også sagt Amerika, hvor sort ikke er sort nok. Der blev der produceret en Weber-30641 - en grill der kunne alt! Der blev sagt, at det var grillen der ikke kunne synke, og at den kunne stege 44 bøffer på kun 7 timer.
Grillen blev kun lavet i 5 eksemplarer, den var så dyr, at kun de fineste af de fine, d. v. s. at den kun blev købt af folk der havde pengene som: Topher Grace, Jonhnny Rotten, og Lars von Trier.

Hemi-Grill


Noter redigér

  1. ingen ved helt oprigtigt hvorfor de skulle på skovtur med læreren
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.