FANDOM


RooneyShrek

Rooney har udtalt i et interview at han er Shreks hemmelige elsker + fætter

Wayne Rooney er formand for den internationale ginger klub, han kommer desuden fra Ginger Land og så er han selv aktiv Ginger/trold. Desuden medvirker Rooney i filmen Shrek, hvor han ligger krop til hovedpersonen. Det var til at starte med planlagt, at Rooney skulle spille hele rollen som Shrek, men han kunne desværre ikke læse og havde derfor svært ved at lære replikkerne, så derfor valgte man at lade Mike Myers lægge stemme til figuren. Man har desuden været nødt til at animere dele af Shrek-figuren, da Rooney (som jo er en trold) skræmte de mindre børn på grund af hans troldeudsende. Af den årsag er Shrek-Figuren meget pænere end den virkelige Rooney. Anmeldernes eneste kritikpunkt af filmen var ligeledes den mangelfulde skildring af trolde-udseendet, som de ligeledes synes er for "pænt":

"Hvis det ikke var fordi, at trolden (Shrek) mest af alt lignede en tynd fransk soldagt, så synes jeg det er en gennemført film. Hvis de havde fundet en ordentlig skuespiller til trolde-rollen, så ville jeg have vurderet denne film som den bedste nogensinde lavet. Den ville i hvert fald være i tæt konkurrence med Brokeback mountain på min all-time-beste-film-liste............ Hahaha.. Det er selvfølgelig for sjov. Den vil kun komme til tops på min ikke-porno-film-liste. "

~ Silvio Berlusconi om Om Shrek filmen


Trolderettigheder redigér

Rooney har været med til at forbedre troldes rettigheder på arbejdsmarkedet. Her har han b.la. været med til at hæve mindstelønnen i både filmbranchen og fodboldbranchen, således at trolde ikke længere må betale arbejdsgiveren for at medvirke i henholdsvis film og fodboldkampe. Rooney er dog blevet dømt for selv at bryde nettop denne regel, da det er blevet bevist, at Rooney har givet Manchester United en kæmpe sum for at sidde på bænken i flere kampe. Anklagerens afgørende bevis:

"Hvis Rooney ikke har betalt Manchester United for at medvirke i nogle kampe, så må Manchester United's ledelse/manager have været skæve!"

~ Judas om Rooney's angivelige lovbrug mht. mindsteløn


Rooney har dog anket dommen, og forventer at landsretten giver ham medhold, da Rooney angiveligt skulle kunne bevise, at Sir Alex Ferguson har været påvirket af stoffer, svampe og tyggegummi i perioden 1823-2009.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.