FANDOM


Watergate

Hvis denne bygning er så betydningsfuld, hvorfor står der så to dukker dernede til højre, hva?

Watergatekom

Skulle denne flok løgnhalse vide, hvad der er bedst for USA os? No way!

Watergatefuck

Øjeblikket, hvor Nixon udtaler sine berømte afskedsord: "Spørg ikke hvad du kan gøre for dit land, men spørg: Hvordan får jeg Dick ud af fængslet?"

Watergate? Jamen, det er da bare en bygning i Washington, intet andet. Et kontorhotel, kunne man kalde det. Og hvad så? Findes der måske ikke kontorbygninger i Danmark? Kunne den ikke ligge ved Vandporten[1], måske? Pfff! Nu synes vi jeg liiiiiige, I gør et stort nummer ud af det her, hva?

Den historiske baggrundredigér

Watergate er bare en bygning. Mange lejer sig ind og benytter dens kontorer. Det er en pæn bygning og ellers ingenting! Ingenting, for satan da!

Ja, bygningen rummer også demokraternes valgkontor. Ja! Og det gjorde den også i starten af 1970'erne, er det noget særligt? Hva'? Pfff! Vi Jeg håber I har en god advokat, for alle disse insinuationer, de bliver dyre, sgu!

Indbrudredigér

Okay, her gi'r vi mig! Selvfølgelig har der været indbrud i Watergate. Det har der sgudda osse været på Odense Marcipanfabrik! Hvad beviser det? Ikke en skid!

Motivetredigér

Ham der George McGovern[2], den lille slappe bøssemager, han var da helt sikkert blevet en lige så god præsident som Nixon, bare uden nosserne. Hvorfor i alverden skulle nogen forsøge at aflytte ham og høre om der var lidt snask, der kunne bruges i pressen? Hvem fanden kunne finde på sådan noget? Helt Erhlich, mand!

CIA-agenter afsløretredigér

Og I mener, at indbrudstyvene, der ikke var kommet for at stjæle noget, det var de alt for velopdragne til, havde CIA-baggrund? E. Howard Hunt? Og Frank Sturgis?

Helt ærligt, de forsøgte bare at installere lidt aflytningsudstyr, så de bedre kunne høre om der var svamp i væggene. Og hvad beviser det? Ikke en skid!

Og Frank hedder bare ikke Sturgis mere, han har skiftet navn til Fiorini! Så kan enhver jo regne ud, at det hele er løgn! Det er jo en helt anden mand i dag! Og Hunt er død! Død! Har I slet ingen respekt for de døde! Lad ham ligge, for helvede da!

Lortenarrøve, mand!

Washington Postredigér

De dersens journalister på Washington Post? Dustin Hoffman og Robert Redford? Skal vi jeg tage dem seriøst, mand? Hoffman spillede Tootsie, for helvede da! Og Redford, den skide hestehvisker! Hvem stoler på en mand, der hvisker beskidte ord til heste og knalder med hende dersens, hvad fanden var det nu hun hed....

Nixon og Watergateredigér

Ahva? Nixon og Watergate? Nej, nu må I sgu ta' mig på den! Nixon har aldrig sat fod i Watergatebygningen! Aldrig! Aldrig nogensinde! Det er ondsindede løgne, udspredt af kommunistiske infiltratorer, det vil skade vort land USA! Stop det pis! Stop det! Har I totalt glemt, at vi alle kæmper for den samme sag: Demokrati og frihed, mand, demokrati og frihed! Femtekolonner, det er hvad I er, femtekolonner!

Båndoptagelserneredigér

Det er da klart som blæk i regnvejr, at en amerikansk præsident er nødt til at have installeret en båndoptager i det ovale værelse! Når et værelse er ovalt, så kommer lyden lige tilbage i knolden på een, så man ikke aner hvad man selv siger. Nå ja, der røg et par finker af fadet, og vor deres elskede landsfader kom til at nævne et par ulovligheder. MEN DET GØR IKKE MANDEN TIL FORBRYDER! Jeg kan skudda osse tale om Forbrydelsen II uden at have myrdet alle de dersens platte sladrehanke, der bare ikke kunne holde deres kæft hvis de ikke fik standset kredsløbet. Rent selvforsvar!

Var der slettet 18 minutter? Og hva' så? Det var sikkert bare nogle gamle julesange, der blev slettet for at spare koda-afgiften! De plukker jo nærmest ens øjenbryn, de ublu pampere!

Watergate-kommissionenredigér

Ja, ja, en flok gamle nisser der ville nå at få sit navn indskrevet i verdenshistorien, inden de kradsede af! De holdt med japanerne ved Pearl Harbor! Vi Jeg veeeeed det, men jeg vil ikkke bevise det! Nej! Se på noget af det svineri, jeg har lagt ud på internettet: Det er den rene, skære sandhed, jeg sværger ved vore mødres grav!

Og hvorfor ville de have Nixons bånd udleveret? De må kraftpeterfiseme købe deres bånd selv! 119 kr. for Parallel Lines, så er de 10 numre sgu osse betalt!

Konklusionredigér

Der har aldrig været nogen skandale om Watergate! Det er fuldt bevist[Kilde mangler], videnskabeligt og hele lortet, mand! I er fulde af lort! Vi nakker jer allesammen, hvis I ikke klapper i! Vi skal fandeme nok selv skrive verdenshistorien, det behøver I ikke bryde jeres små knolde med.

Nixon var en sand patriot, der bare ville sikre sig fire år mere til at redde verden i, og I er skide ligeglade, I forbandede kommunister! Føj! Pffff!

Det er jeres skyld, at det er gået som det er gået. Møghætter! Og glem alt om at hente jeres månedlige bidrag på den amerikanske ambassade... Fucking Danes!

Nå.. Godt ord igen. Vil I være med til at invadere Irak? Uden at love noget, kan vi godt sige, at der er penge i lortet! Og så napper jeg vi lige Iran bagefter. Hvad fanden de vil med atomkraft, når de har røven fuld af olie, det går over vores min forstand...

Fodnoterredigér

  1. Man har visseligt nok fjernet et hvert spor af denne i København
  2. Det Demokratiske Partis præsidentkandidat i 1972. Det var alt de små nokkefår kunne komme op med, efter at vi nogen havde myrdet to Kennedy-brødre og sat den tredje i dyb forlegenhed med noget spritkørsel og lidt drukneulykkehalløj.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.