Spademanns Leksikon


The Great Twilight-State of Washington
Washington-Flag-icon.png Edward-cullen-twilight-robert-pattinson1.jpg
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Yes, we do have vampires
Nationalmelodi: Noget klaverspil
Washington-dc-map.gif
Hovedstad Forks
Største by Seattle
Officielle sprog Amerikansk og washingtonsk
Regeringsform
Ingen
Amerikansk stat nummer
(bortset fra Afghanistan)
42(!)
Nationalhelt(e) George Washington
Kurt Cobain
ÆÆÆÆDWARD
Valuta One dollar bills
Religion Kristendommen er dominerende
 Areal  Nordvest
 Befolkningstæthed  På ingen måde
 Etniske grupper  Vampyrer, indianere og andre fabeldyr
 Største Eksportvarer  Yndig natur, film, Boeing, vulkanudbrud
og grunge
 Største Importvarer  Turister og skrigende teenage-piger
 Nationaldyr Elefant
 Nationalsport  Menstruation
 Åbningstider  Året rundt, hvis du kan holde varmen
 Internetadresse  www.washkemaskine.com


"جهنم؟این است که شبیه به هیچ وجه منطقه اطراف کاخ سفید که در اخبار دیده می شود؟"

~ Forvirret iransk bombefly over Washington (stat)


Washington (stat) er en stat i USA som er opkaldt efter byen Washington D.C. som er opkaldt efter George Washington. Ja, han var eftersigende en meget indflydelsesrig personlighed, men om ikke andet må han den dag i dag rotere i graven med henblik på hvilket helvede hans stat er blevet til i dag.

Historie[]

Engang for længe siden var det nemlig George Washington's portrætter som prægede gadebilledet i de større byer i Washington (stat). De var aldrig overmalet med grafiti, men istedet kom en ung knøs ved navn Kurt Cobain og overtog gadebilledet fra den ellers så populære præsident. Den unge knøs' musik vandt på forunderligtvis frem i hele Washington (stat), og senere spredte epidemien sig også til hele USA - hvilket så vil sige hele verden. George Washington's portrætter blev hevet ned på rådhusset og erstattet af en 20-årig dreng med en guitar og svenskerhår[1]. Men befolkningen var ligeglade, for de elskede deres nye helt. Han havde for en gangs skyld formået, at sætte den ellers jævnt kedelige Washington (stat) på verdenskortet. En præstation som har givet ham evig hæder i diverse dameblade i staten. Desvære endte den unge mand med at skyde sig selv i hovedet med et jagtgevær[2], og langsomt blev Washington (stat) uinteressant igen, og endte til sidst i glemmebogen.

Moderne tid[]

Men så gik tiden ellers til år 2005. Her udkom en fagliterturroman om vampyr-kærlighed som havde plottet i netop Washington (stat). Mod alle odds, lykkedes det bogen at blive et internationalt hit. Halvdelens af verdens befolkning har således allerede læst de efterhånden alt for mange bøger om vampyrsex og kolde nætter, eller set de efterfølgende film som alle er filmet i Washington (stat).

Økonomi[]

Bruttonationalproduktet i Washington (stat) er steget stødt de seneste mange år, eftersom turister i stigende grad valfarter til området for at tage på vampyrjagt, i de store endeløse skove som præger landskabet i Washington (stat). Således er antallet af kvindelige turister i Washington (stat) steget med 30.000 % mellem 2004 og 2008. De lokale politikere er naturligvis jublende lykkelige i skrivende stund, men velvidende om at når Twilight-feberen endelig aftager[3], så ryger deres kære stat ned i endnu en lavkonjunktur. Så er spørgsmålet bare, fra hvilket sted pengene skal fosse ind næste gang. Men eftersom de seneste indtægtskilder har været både fly, sexromaner og hadsk-musik så er der gode muligheder for at finde et eller andet lort, som skal kunne sætte gang i økonomien i Washington (stat) igen på en eller anden mærkelig måde.


30px-Cquote1 svg.png Yes, hello officer. I'm like, ehm, looking for some vampires? I read this book, you know, and I'm like totally in love with vampires right now. 30px-Cquote2 svg.png
Teenage-pige som er løbet hjemmefra


<references>

  1. Senere blev der også tilføjet forskellige kanyler og opiumpiber
  2. Eller hvem fanden der nu gjorde det..
  3. For den kære forfatter har nemlig meddelt, at der ikke kommer flere bøger - ØV!