FANDOM


Jeffs2

Warren Jeffs (manden med slipset) og nogle af hans minimum 75 koner.

"Se, dét er en værdig arvtager!"

~ Joseph Smith om Warren Jeffs.


Warren Jeffs (f. 1955) er leder af afhopper-sekten "The Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints, FLDS"[1], der forlod Mormonkirken i 1930erne, og så er han anerkendt profet, pædofil, livstidsfange og hulfætter til sin egen far.

Jeffs voksede op i FLDS, der oprindeligt havde revet sig løs, fordi de var sure over at mormonerne ikke længere ville drive flerkoneri, og i dette stærkt indoktrinerede miljø, levede Jeffs et lykkeligt liv i en tidlig variant af en regnbuefamilie, hvor han nød at have ca. 22 mødre. I 2002 døde Jeffs far, der tilfældigvis var sektens overhoved, hvorefter sønnike tog over, på trods af mindst 59 søskende, hvoraf en del af dem er af hankøn, og derfor - teoretisk set - på arvefølgen. Af praktiske årsager, giftede Jeffs sig med 19-20 af faderens enker. Dvs. dem alle sammen, bortset fra 2 - den ene flygtede, og den anden nægtede[2].

Jobbet som Profetredigér

Jeffs1

Udover disse to bygninger, udgør Yearning for Zion Ranch, beskedne 7 kvadratkilometer ørken, hvor masser af mere-eller-mindre ulydige mænd, kan forsvinde sporløst.

Jeffs3

Ét af sektens køkkener, umiddelbart inden 2015, hvor Jeffs gjorde det forbudt at spise majs. Hvis du ikke synes dét er fjollet, så bemærk lige kvindernes tøj: de ligner fandeme rollespillere, der er lidt for forgabt i "Det Lille Hus på Prærien".

FLDS[3] er så snedigt indrettet, at kun Profeten, dvs. Jeffs, kan vie medlemmerne. I praksis betyder det, at han fuldstændig bestemmer hvilke mænd der har fortjent koner, inkl. antallet - og hvem - hvilket betyder, at Jeffs fra tid til anden, har straffet ulydige mænd, ved at overdrage f.eks. 9 gange Fru Smith (inkl. deres 17 børn) til den lydige Hr. Williams, eller hvilket navn den pågællende spytslikker nu har.

Ydermere forventes alle, at betale en klækkelig "kirkeskat", der primært er gået til at bygge Jeffs sin egen fæstning i Texas.

Forholdet til børnredigér

Jeffs elsker børn. Faktisk så meget, at de særligt lækre - inkl. et par af hans egne (uanset køn) - endte i hans seng. Dette har udløst en spændende dom, formuleret som "Livstid + 20 år", for lige at være sikker på, at Jeffs aldrig kommer ud igen. Dette har dog ikke afholdt ham fra at give børnene en interessant opvækst: først blev (hjemme)skoleundervisningen standset for 99% af drengene i hans sekt[4], kort efter de lærer at stave deres egne navne. Herefter bliver de fra 6-8 årsalderen indlemmet i FLDS's entreprenørfirma, hvor man får 30-40 fuldtidsarbejdere, til 3 stk's løn - til gengæld arbejder de så 9 timer om dagen, 7 dage om ugen, og uden løn - "kirkeskatten" tager jo en del.

For pigerne fortsætter skoletiden gerne til ca. den første menstruation. I denne tid lærer de husgerning, omskrevet bibelhistorie - voldsomt omskrevet. Og de lærer sågar verdslig historie, men kun vigtige ting, såsom hvor ond resten af verden er, og hvor etisk korrekt det er, at tilbede hvem som helst med en tissemand mellem benene. De få af ungerne der hører ordet "Præsident", tror at der tales om Jeffs.

Året 2015redigér

Som sagt sidder Jeffs nu i fængsel, efter at have været ganske kortvarigt på FBI's Top 10 over de mest eftersøgte - faktisk samtidig med Osama Bin Laden, men dét skal da ikke afholde ham fra at udvise rablende vanvid. Følgende dekreter er udsendt, og implementeret, alene i 2015, hvis sektens medlemmer ellers regnes som troværdige vidner:

 • Det er blevet forbudt at spise Majs.
 • Horder af mænd er udstødt, for "upassende adfærd".
 • Samtlige kvinder, er nu udset til at være Jeffs brude[5].
 • Samtlige kvinder, har nu ret til at skifte efternavn til "Jeffs".
 • Lønnen er sænket for drenge der arbejder - nu får de ingen koner[6].

Noterredigér

 1. FBI siger godt nok, at sekten har fundet en ny leder, men denne leder adlyder Jeffs, så deet...
 2. Uhyggeligt nok, var ingen af de to Jeffs biologiske mor. (Dette er et passende tidspunkt at brække sig på).
 3. Til katteejere: vær i fremtiden meget påpasselig med ikke at forveksle denne forkortelse, med Felis Danicas FDLO-numre!
 4. Dette dekret lød i 2003- eller 4.
 5. Pudsigt, at dette dekret faldt samtidig med udstødelsen af mænd.
 6. Bortset fra det med majsen, aner man en vist mønster. Ironisk nok, får man ofte majsgrød og majsbrød i de amerikanske fængsler - men dét har vel ingen indflydelse på Jeffs dekreter?
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.