FANDOM


"Det er det jeg kalder voldsom Volvo!"

~ Far om hjem-is og Volvo


Volvo-amazon-1958

Amazonen var uopslidelig og signalerede dig vil jeg godt holde guldbryllyp med.

Volvo er lort, som ikke kan køre!

Ordet Volvo stammer fra latin og betyder: ”Svensk bras”. Udover at lave personbiler beskæftiger fabrikken sig ligeledes med græsslåmaskiner, svensk pølseret på dåse, gløgg samt udlicitering af piratkopier. Volvos motto har siden grundlæggelsen i 43 år F.K. været: ”Köpa Volvo är hundra procent på eget risk. Användning av en Volvo kommar troligen att leda till en plägsam död. Huplihopa!”.

Volvo startede produktionen af deres første serieproducerede bil i april 1927. Bilen var 3-cylindret og havde støttehjul på begge sider, for at forhindre den i at tippe over under en svensk orkan. Denne model hed MS 1860, opkaldt efter den daværende svenske svineminister/statsminister Morten Spiegelhauer (1860 – maj 1927). Den svenske minister begik selvmord en måned efter lanceringen efter intens pres fra sin Toyota-tossede elskerinde Helga Ibrahimovic, og efterlod sig et underskud på betalingsbalancen på 25 dinarer og en uspist norsk klejne.

Volvo opnåede stor succes efter 2. verdenskrig med lanceringen af ”Pippi Långströmp XS” og ”Göteborg Fræseren”, og formåede blandt andet at eksportere til både Tadsjikistan, Luxembourg, Hawaii og Lemvig.

I dag har Volvo droppet produktionen af græsslåmaskiner og gløgg, og har i stedet valgt at satse på organisering af valgsvindel i Mellemøstlige lande, produktion af falske cubanske cigarer, samt montering af Barsebäck-klistermærker på nordkoreanske atombomber.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.