FANDOM


Bjoern noergaard 08

Her grundlægges Kirke Hyllinge reelt. En mand laver en rituel slagtning af en hest. Bjørn Nørgaård er idag virtuel leder af det dansk kunstliv.

40pxKlumme
Ikke-ledelse er superledelse
"Med moderne lederes manglende indsigt i det faglige stof, er det ikke nødvendigt med fysisk nærvær. En høj ledelsesmæssig fraværsprocent sikrer en høj produktivitet."
~ Samtaleterapeut og fjernhealer Malle Broch i bogen ”Kærlighed på nethinden”
Virtuel03

Som turistbureauet så rigtigt lovede, er alting lyserødt i Kirke Hyllinge. Med den rigtige påklædning. Og man kan sagtens trykke enter, når jobbet kræver det.

Virtual02

Umiddelbart kan det være en god idé at indføre hjemmearbejdspladser sammen med virtuel ledelse. Der er dog enkelte faldgruber...

Afogh-roed maling

Denne mand viser her hvorfor det ikke er nødvendigt at være særlig meget til stede som leder. Han har fået Taliban til at erklære ham som dødsfjende no. 1 så han i fremtiden kan praktisere virtuel ledelse på sit nye job.

"I keep my distance, but you still catch my reje"
~ Skødesløs hvisken

"Distanceblænder"

~ Far Away til fire om sin tidligere chef

Virtuel ledelse er modsætningen til visuel ledelse og har været kendt i mange år.: Virtual Leadership, Distant Management, Global Leadership, A Fart in a Torchlight. Navnene er mange, men hvad er virtuel ledelse egentlig? Hvor kommer det fra? Hvor skal det hen? Hvordan defineres det? Hvem kan svare på disse spørgsmål? Er nogen interesseret i svaret? Det eneste sikre holdepunkt er Kirke Hyllinge som Danmarks absolutte største metropol for virtuel ledelse.

Virtuel status of Kirke-Hyllingeredigér

Grundideen bag distanceledelse er sådan set klar nok:Det antal gange, det er nødvendigt at køre de 2 x 300 km for at klappe eleven én over nakken eller sekretæren i røven, er forsvindende lille - en bagatel i forhold til den store sammenhæng.
Ulempen er til gengæld oplevelsen af en fjern chef på et finere kontor, på en anden etage, der tidligere var umulig at få i tale.

Derfor har regeringen/ledelsen/dem der står bag 9/11 nu taget virtuel ledelse i måsen og sparket det op på et helt nyt niveau.

Som et led i kampen mod drivhusgasser[1] har regeringen nu besluttet, at ledere og medarbejdere definitivt skal adskilles. I deres pressemeddelelse kan man bl.a. læse:

30px-Cquote1 svg
For den sags skyld kan medarbejderne godt sidde i Kirke Hyllinge[2] eller andre større danske provinsbyer[3], men god ledelse er og bliver et københavnerfænomen.
30px-Cquote2 svg
Regeringsgrundlaget ”På vej mod vandskorpen” Fjerne henvisning til denne.
Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
15 jul 2011 21:22


For at sikre en sund og veldrevet legeplads arbejdsplads placeres medarbejderne altså i Kirke Hyllinge[4], hvor der ikke er noget natteliv, men kun mulighed for en halv times badminton på motionbasis i sportshallen, hvis den ikke er optaget af en koncert med Kandis. På den måde sikres det, at medarbejderne møder friske og veludviklede på arbejde[5].


Methods of Qualification Managementredigér

Den kendte og efterhånden også respekterede erhvervspsykolog, cand.psycho. Tutta Fjernberg påpeger, at ledelsen må tage stilling til en række problemer udfordringer, inden virtuel ledelse kan indføres succesrigt.

Diverted Presenceredigér

Det første er at man vurderer den almindelige presence.Det er jo klart at ens fysiske fremtoning er fuldstændig ligegyldig, når der ikke er nogen, der kan se én alligevel. Skægstubbe, shorts, uvaskede sokker og en deodorantfri måned i er i orden for fjerndistance-lederes vedkommende.

Ligeledes er sindstilstanden uden betydning. Morgenhumør, tømmermænd, PMS og arbejdslede kan holdes skjult, sålænge lederen afholder sig fra emails og video-konferencer i HD-kvalitet. Dog kan mødet med andre dress casual-chefer være lidt at et chok.

Til gengæld er der mange problemer udfordringer, når den kommer til den ledelsesmæssige erfaring. Tidligere, hvor alle befandt sig på samme lokation, var det nødvendigt med evner, der kunne motivere, engagere og begejstre. I dag er lederen mere en bogholder, der overvåger medarbejderne via statistiske systemer[6] fra morgen til aften. Render lederen så ind i en døgenigt, kan han sende en digital skideballe[7] og sidenhen en undskyldning, når det viser sig at den statistikberegnende server var nede og medarbejderen rent faktisk har knoklet overtime.

Management of Culturel disordersredigér

30px-Cquote1 svg Mexico ligger i Spanien 30px-Cquote2 svg
Nevø


Det er lige hvad det gør. Udviklingsafdelingen, der styres fra Spanien, ligger i Mexico. Det kan så nogenlunde gå, da begge lande taler et nogenlunde tåleligt spansk.

Men hvis nu lederen sidder i København og medarbejderne i Estland, så kan de sprogmæssige barrierer være et problem en udfordring. Her vil lederens store evne til at bruge Googles oversættelsesmaskine være en klar fordel. Eller Babelfish. Eller dansk-estisk ordbog.

Comprehensive evaluation concerning time management of encouragementsredigér

Det kan ikke nytte noget, at en topleder ikke tager hensyn til tidszoner, når han skal uddele skideballer opmuntringer. Fx står solen 9 minutter senere op i Odense end i København, så medarbejderen ved det virtuelle samlebånd skal da ligne have lov til at vågne, førend opmuntringen kommer fisende.

The acquired stage of knowledge within modern information technologyredigér

Det er essentielt, at virksomheder der praktiserer virtuel ledelse, anvender edb. Vel er telegrafen opfundet, men den er stort set også gået neden om og hjem. En internetopkobling er heller ikke af vejen, hvis man bortser fra den nye multimediebeskatning[8] og udgifterne ved at give medarbejderne et pc-kørekort.

Benefitsredigér

Som Tutta Fjernberg påpeger, er der pt. ikke nogen fordele ved visuel ledelse. Dog indføres det alle steder og på alle måder, så er er ingen grund til ikke at hoppe på toget[9]. Husk, finanskrisen er et fælles ansvar.


External interferences redigér

Management of virtuelle footnotesredigér

  1. Tidligere kendt som ”forurening”.
  2. Kirke Hyllinge skal ikke forstås bogstaveligt, men virtuelt. K.H. kan jo også betyde "kærlig hilsen", ikke, eller "Klangt Hvæk".
  3. Her taler vi om byer, der er store nok til at huse en folketingskreds. Selvfølgelig Rent statistisk befinder statslige institutioner med hjemmearbejdsplads sig typisk i den ansvarlige ministers valgområde.
  4. Som sjovt nok er chefens hjemby. Og hvor han nu er folketingskandidat.
  5. Som altså er derhjemme. Du følger vel med, ikke?
  6. Disse statistiske systemer indeholder ikke oplysninger, som firmaet ikke ønskes frem i lyset. Der er ingen grund til at overvåge antallet af timer, som folkene spilder på landevejene til og fra de forskellige lokationer. Det ville ikke se godt ud i pressen.
  7. Kendt som opmuntring.
  8. Ikke indført i skrivende stund, da det vil gå ud over hjemmehjælpere og kontorchefer i større ministerier. Især sidstnævnte har valgt at protestere på det kraftigste.
  9. Eller bussen, hvis du bor i Kirke Hyllinge.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.