FANDOM


m (kategori)
Linje 1: Linje 1:
En '''violin''' er en buttet trækasse med 4 udspændte kattetarme på. Man har slagtet [[kat]]ten efter en speciel teknik, så dens mjave-lyde bibeholdes og kan kaldes frem når de er ønsket (af nogle).
+
En '''violin''' er en buttet trækasse med 4 udspændte kattetarme på. Man har slagtet [[kat]]ten efter en speciel teknik, så dens klagende mjave-lyde bibeholdes og kan kaldes frem når de er ønskede (det sker, forstå det, hvem der kan).
   
 
Violinen ligner en [[bratch]], men kan ikke brænde helt så længe.
 
Violinen ligner en [[bratch]], men kan ikke brænde helt så længe.
   
[[kategori:musik]]
+
For at frembringe de helt rigtige toner på en '''violin''' skal man bruge en [[bue]] af [[hestehår]], man skal nok huske at spørge hesteejeren før man klipper [[hestens]] [[hale]] af, ellers kan den [[situation]] måske godt udvikle sig til en [[terrorkrig]] af en slags.
  +
  +
[[kategori:musik]][[kategori:avanceret teknologi]]

Versionen fra jan 11. 2008, 17:49

En violin er en buttet trækasse med 4 udspændte kattetarme på. Man har slagtet katten efter en speciel teknik, så dens klagende mjave-lyde bibeholdes og kan kaldes frem når de er ønskede (det sker, forstå det, hvem der kan).

Violinen ligner en bratch, men kan ikke brænde helt så længe.

For at frembringe de helt rigtige toner på en violin skal man bruge en bue af hestehår, man skal nok huske at spørge hesteejeren før man klipper hestens hale af, ellers kan den situation måske godt udvikle sig til en terrorkrig af en slags.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.