FANDOM


Auto1

Mon ikke dette er en dag denne forholdsvis uerfarne partileder - til den erfarnes jubilæum - sent vil glemme. "Med så mange venner behøver man jo ikke rigtige fjender" (Søvndal - Venstre- "Vi kan lidt endnu"'s kandidatsamling 26/4-2008)


"Det ku' være så godt, men det er det bare ikke; nu er fjernbetjeningen røget ind under sofaen igen og jeg kan bare ikke nå den."
~ Villy Søvndal


"Die Eis is smælting at the poel's"

~ Villy Søvndal om global opvarmning


"Vil statsministeren redegøre uddybende for specialstyrkebasen Fort Bragg, der angiveligt er placeret under den grønlandske indlandsis?"

~ Villy Søvndal om Julemandens Værksted"Along with Refuge Island, I have invented fair solution, which includes a payment ring and open borders"

~ Willy Søvndal


Villy Søvndal (f. 4. april 1952) og vist nok født i nærheden af Struer. Han er en kloning af de tidligere formænd i Socialistisk Folkeparti. Han har Aksel Larsens gennemslagskraft, Sigurd Ømanns ansigt, Morten Langes interesse for svampe, Gert Petersens retorik og Holger K. Nielsens tøjstil. Han har Danmarksrekorden i irriterende onsdagsspørgsmål, og vil til sin død fastholde, at USA har placeret en militærbase under indlandsisen, som hedder Fort Bragg.[1]


Historie redigér

Skat

Villy Søvndal er her klippet ud af en avis

Villy vallo

Det er ikke kun karieremæssigt at Villy er på vej ned. Her ses en simulation af, hvordan Villy vil se ud om blot få år, hvis han bliver ved med at leve som han gør

Villy laver sjov med riddere.
Villy Søvndal og Den hellige gral

Villy Søvndal og Den hellige gral

Der er ikke tale om "voiceover",
men Villys speciele talegave!

Efter endt realeksamen kom Villy i lære som afprøvningsfunktionær hos Bang & OlufsenGuldkysten, hvor han prøvede at få arbejderne til at organisere sig i samme fagforening. Han opfordrede derfor til generalstrejke i hele landet, men han blev hurtigt selv lockoutet. Så læste han til folkeskolelærer, og så var der heller ingen vej uden om SF. Villy havde ingen fremtid inden,for arbejdsmarkedet, så han valgte at blive politiker, så han kunne sidde hele dagen og fylde andre folk med lort og fortælle dem om, hvordan samfundet kunne overvinde storkapitalen. Han mener ikke, at det er rimeligt at folk, der ikke arbejder ikke tjener nogen penge,[2] og dem, der arbejder meget, tjener tilsvarende godt. Så det skulle der jo gøres noget ved, og Villy fik gjort SF lidt større og talte mere om løgn og humbug nødvendigheden af en samfundsomvæltning og en mere retfærdig fordeling af dine ting og værd... velstanden.

Rygterne om sort magiredigér

Rygterne, om at han i sommeren 2006 forestod en sort sabbat i Grøften på Bakken og under seancen kortvarigt tog form af en Golem, er siden blevet tilbagevist af de involverede ved hjælp af flere sorte sække, placeret på Borgens mere ukendte herretoiletter. Da Villy Søvndal fik posten som udenrigsminister, grundet hans exellente engelsk, han begyndte han at starte en hip hop karriere ved siden af; han er blandt andet kendt for sit hit "My name is".

Hvordan ved vi at Villy er SF'er redigér

Ifølge testen i artiklen om Socialistisk Folkeparti består Villy samtlige kriterier. Han drikker dog økologisk mælk fra Thise i stedet, men det er næsten lige så godt som Øllingegård. Hans have er omdannet til en tro kopi af "Frilandshaven" hvor han tænder op i ildstedet med Information. Villy er efterkommer af tidligere diktator i Sovjetunionen Stalin, og arbejder for at indføre stalinistisk styre i Danmark.

Fem ting som Villy godt kan lide redigér

  • Når Venstres Birthe Rønn Hornbech bager på ham.
  • En rigtig god slentretur på vandet i Slotsholmskanalerne.
  • Når vindmøllerne drejer venstre om.
  • At spille WarGames i et aflåset rum.
  • At stille spørgsmål til ministre om noget han ved, som de ikke ved noget om (men også andre end ministre,se bare videoen ude i siden).

Det sidste er faktisk bevis for, at han er Anders Fogh og hele VKO-regeringens egentlige mentor. En slags drill-sergeant a la mr. Chips.


Se også redigér

Fodnotepolitikkenredigér

  1. Indlandsisen hedder sådan. Den hemmelige base hedder The Secret Base
  2. Ud over alle overførselsindkomsterne, der udgør 87 procent af BNP
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.