Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
 
[[Billede:ve.jpg|thumb|700px]]
 
[[Billede:ve.jpg|thumb|700px]]
   
'''Verdens undergang''' er når din lokale barmand ringer med ''Sidste Omgang'', den dag hvor [[jøde]]rne gemmer sig bag træerne for ikke at blive slået ihjel, hvor Yin & Yan bliver til chi-energien og Hundun genopstår. Det er [[dag]]en hvor [[Odin]] bliver spist af Fenris-ulven, medens Jesus anfører Himlens Hærskarer (med eller uden [[Yahwe]], alt efter hvem man spørger) mod nogle bukke medens fårene står og glor. Det er den dag hvor [[Wicca|kvindelige hekse]] udrydder mænd i bred forstand, hvor Lord Xenu kommer tilbage med sine Thetaner der anføres af [[L. Ron Hubbard]]s spøgelse. Det er dagen hvor Den Store Ånd driver de hvide djævle tilbage i havet, medens Zeus besøger Tartarus-sletten for at mindes gode tider, hvor Livshjulet ophører, hvor Shiva dræber Vishnu og [[ud]]sletter Brahma, hvor Havets Moder holder op med at holde Jorden sammen, det er der hvor [[The Big Bang]] gentages, hvor Enlil stopper med at give [[magi]]sk støtte og hvor Ra og kumpanerne bliver så forvirrede over den nye Nil, at de opgiver at beskytte den gamle.
+
'''Verdens undergang''' er når din lokale barmand ringer med ''Sidste Omgang'', den dag hvor [[jøde]]rne gemmer sig bag træerne for ikke at blive slået ihjel, hvor Yin & Yan bliver til chi-energien og Hundun genopstår.Det er [[dag]]en hvor [[Odin]] bliver spist af Fenris-ulven, medens Jesus anfører Himlens Hærskarer (med eller uden [[Yahwe]], alt efter hvem man spørger) mod nogle bukke medens fårene står og glor. Det er den dag hvor [[Wicca|kvindelige hekse]] udrydder mænd i bred forstand, hvor Lord Xenu kommer tilbage med sine Thetaner der anføres af [[L. Ron Hubbard]]s spøgelse. Det er dagen hvor Den Store Ånd driver de hvide djævle tilbage i havet, medens Zeus besøger Tartarus-sletten for at mindes gode tider, hvor Livshjulet ophører, hvor Shiva dræber Vishnu og [[ud]]sletter Brahma, hvor Havets Moder holder op med at holde Jorden sammen, [[The Big Bang]] gentages, hvor Enlil stopper med at give [[magi]]sk støtte og hvor Ra og kumpanerne bliver så forvirrede over den nye Nil, at de opgiver at beskytte den gamle.
   
 
==Hvad betyder det for mig?==
 
==Hvad betyder det for mig?==

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.