FANDOM


Venner

JU-HUUUUUUUUU!!!!!!!

"Det bedste ved den lorteserie, er Rachels gennemsigtige bluser!"

~ Al Bundy om Serien Venner


Venner er en amerikansk tv-serie i 8000 afsnit, der kategorisk kun vises 20 episoder af på TV2. Til gengæld sendes de hver dag året rundt, og er blevet det i mere end 15 år. Non stop. Serien kredser omkring 6 New Yorkere, deres 2-3 boliger, deres utallige - endeløse - affærer, og deres horder af nære venner der som regel kun optræder én gang pr. person.


Figurer redigér

Seriens figurer er uhyggeligt velgennemtænkte, super-realistiske og generelt repræsenterer de alle de personer vi andre tabere bare gerne vil være.

Chandler Bing redigér

Er en lalleglad stakkel der i den virkelige verden citeres for en sætning han så vidt vides aldrig har sagt højt. Hans livs kærlighed er helt åbenlyst en skrigeballon der let kunne have spillet titelrollen i Alletiders Barnepige, men generelt lader han som om han er forelsket i den dominerende jødiske eks-hval, Monica Geller.

Joey Tribbiani redigér

Er seriens eneste figur der faktisk findes i virkeligheden. Han er et skuespilmæssigt geni, et generelt geni og jævnt sej. Hans øvrige bedrifter er skildret i den internationalt anmelderroste dokumentarserie, Joey.

Ross Geller redigér

En palæontolog der vælter sig i luksuspiger, og de fornøjelser dén slags kan tilbyde. Han regnes generelt som seriens mest realistiske figur, bortset fra Joey.

Monica Geller redigér

Hun er en dominerende jødisk eks-hval, med superhysteriske tendenser. Hun er søster til Ross, men hendes personlighed er generelt noget værre noget. Ikke én jeg gad bage på, selvom jeg fik penge for det.

Phoebe redigér

Hendes efternavn er pisse-ligegyldigt. Ligesom figuren. Phoebe optræder de første 7268 afsnit som om hun kun er sat ind i serien fordi at der som død og helvede skal være tre af hvert køn. Resten af serien er hun pisse-ligegyldig.

Rachel Green redigér

Seriens virkelige hovedperson. Hun er lækker, køn, fræk, velformet, lækker, køn, fræk og tilmed velformet. Oveni er hun sjov... Om end en noget virkelighedsfjern strigle hvad "pauser" i forhold angår.


Hallo alle ved da at Phoebe hedder Buffay til efternavn og at "Smellycat" er seriens højdepunkt redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.