FANDOMVennen var de danske pædofiles medlemsblad.

Historieredigér

Efter oprettelsen af foreningen "Forbundet af 1948", den senere "Landsforeningen af Bøsser og Lesbiske" - i skrivende stund "LGBT Danmark" (og senere hen, nok noget helt fjerde) - lavede man et medlemsblad, kaldet "Vennen" der, tør vi nok sige, er kedelig læsning[1]. Bladet udkom i perioden 1949-1974, hvor det kedede alle læsere gudsjammerligt, med historier om bøsser der ikke skulle føle sig alene.

1955

Små 10 år efter 2. Verdenskrigs afslutning, og 229 år før DRK holder op med at dedikere 40% af sendetiden til samme krig, fandt man på at sætte et pornografisk billede, af en mindreårig dreng i bladet, fordi man åbenbart synes, at dét var relevant for sagen. Handlingen resulterede i, at politiet lavede et omfattende raid af redaktionen, og praktisk talt samtlige homoorganisationer i Europa tog afstand fra dem[2].

Nuredigér

Bladet lukkede ned i 1970erne, da man pludselig opdagede, at et kriminelt andensorterings-magasin, er en ringe erstatning for menneskelig kontakt. Læserne begyndte ganske enkelt, at få rigtige venner istedet.

Noterredigér

  1. Det blev skrevet på 1940'er-dansk, men indeholdt ingen optegnelser over modstandsfolk, interviews med Ib Schønberg eller resuméer af Ugerevyer.
  2. Altså redaktionen, sgu ikke politiet.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.