Spademanns Leksikon
Linje 4: Linje 4:
 
Vejle bliver styret af den [[altid]] så dejlige danske operasanger: [[Lars Lilholt]].
 
Vejle bliver styret af den [[altid]] så dejlige danske operasanger: [[Lars Lilholt]].
   
Vejle er bl.a. kendt for kongeetapen i Post Danmark Rundt, hvor [[cykelrytter]]e skal bestige en af de mest stejle stigninger i [[verden]]. Etapen er i flere omgange vundet af [[Rolf Sørensen]] (selvfølgelig på ærlig og redelig vis).
+
Vejle er bl.a. kendt for [[Vejlefjordbroen]] (Danmarks største parkeringsplads) og kongeetapen i Post Danmark Rundt, hvor [[cykelrytter]]e skal bestige en af de mest stejle stigninger i [[verden]]. Etapen er i flere omgange vundet af [[Rolf Sørensen]] (selvfølgelig på ærlig og redelig vis).
   
 
== Kendte vejlensere ==
 
== Kendte vejlensere ==

Versionen fra 12. maj 2014, 17:26

Byskilt.png

Vejle

Vejle (Udtalt Vaj-læ) er en by i Trekantsområdet (må ikke forveksles) i Jylland. Byen er beboet af hovedsageligt jyder, tyrkere og billige polske håndværkere. Rent etymologisk består Vejle bare af en Vej man kan le af.

Vejle bliver styret af den altid så dejlige danske operasanger: Lars Lilholt.

Vejle er bl.a. kendt for Vejlefjordbroen (Danmarks største parkeringsplads) og kongeetapen i Post Danmark Rundt, hvor cykelryttere skal bestige en af de mest stejle stigninger i verden. Etapen er i flere omgange vundet af Rolf Sørensen (selvfølgelig på ærlig og redelig vis).

Kendte vejlensere

Se også