FANDOM


(Kendte personer)
Linje 1: Linje 1:
'''Vejle''' (Også kaldet Vajlæ)er en by i Trekantsområdet (Må ikke forveksles) i [[Jylland]]. Byen er beboet af hovedsageligt jyder, tyrkere og tyskere.
+
'''Vejle''' (Udtalt Vaj-læ)er en by i Trekantsområdet (Må ikke forveksles) i [[Jylland]]. Byen er beboet af hovedsageligt jyder, tyrkere og tyskere.
   
Vejle er bl.a. kendt for kongeetapen i Post Danmark Rundt, hvor cykkelryttere skal bestige en af de mest stejle stigninger i verden. Etapen er i flere omgange vundet af [[Rolf Sørensen]](Rolf er ren!).
+
Vejle er styret af den altid dejlige danske sanger [[Lars Lilholt]]
  +
  +
Vejle er bl.a. kendt for kongeetapen i Post Danmark Rundt, hvor cykkelryttere skal bestige en af de mest stejle stigninger i verden. Etapen er i flere omgange vundet af [[Rolf Sørensen]] (Rolf er ren!).
   
   

Versionen fra maj 12. 2014, 11:02

Vejle (Udtalt Vaj-læ)er en by i Trekantsområdet (Må ikke forveksles) i Jylland. Byen er beboet af hovedsageligt jyder, tyrkere og tyskere.

Vejle er styret af den altid så dejlige danske sanger Lars Lilholt

Vejle er bl.a. kendt for kongeetapen i Post Danmark Rundt, hvor cykkelryttere skal bestige en af de mest stejle stigninger i verden. Etapen er i flere omgange vundet af Rolf Sørensen (Rolf er ren!).


Kendte personer

Lars Løkke Allan Simonsen Kristian Thulesen-Dahl Jens-Ejner Christensen Amin Skov(Pyro Amin)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.