Spademanns Leksikon

Vaseline er et livsnødvendigt grundstof som er lavet af kogte stearinlys og rapsolie. Vaseline er især velegnet pga. sin høje viskositet(fedtethed, idioter) og det faktum at det er parfumefrit gør det især velegnet til irritable steder på kroppen som reagerer negativt på parfume.


Brugsanvisning[]

Vaseline er utrolig velegnet til tørre lår og fnat. Tørre lår kan man få når piger hele aftenen har siddet og taget én på ens lækre stikkelsbær-lår og overhuden er helt slidt væk

Vaselinen trænger der efter let ned i huden og du er parat til at nok en gang at påføre dig partydresset og launche det vilde natteliv.

Analsex[]

Stop hand.png Klassificeret afsnit
Afsnittet om analsex er ikke til brug for børn under 15 år, med mindre I gør det har sex sammen med jeres far eller mor.


Vaselinen har for gammel tid været tilknyttet bøssekredse og brugtes til at vænne endetarmen til den massive påvirkning det var at få ført penis ind ubesværet.
I vore dage er analsex blevet på mode da vagina i de fleste tilfælde ikke rummer de samme udfordringer - hverken for manden eller kvinden. Der er derfor også mange piger som har et lager af vaseline stående. Dette faktum er selvfølgelig meget tabubelagt[1], men udover den bløde glideeffekt blødgører det også gradvist ringmuskelen og er iøvrigt utrolig behageligt hvis man har tendens til forstoppelse. Den klassiske undskyldning er derfor:"Jeg har meget vaseline på lager, fordi jeg lider af forstoppelse"

Se også[]


  1. Den manglende ophidselse af kvinden under kønsakten gør også vaseline til en nødvendig bestanddel i en kvindes toiletskab