MAN KAN DRIKKE VAND
Vand forekommer ofte på flaske i kiosker og supermarkeder.

Vand er en af de mest almindelige resourcerJorden. Vand forekommer oftest i vandhaner og på flasker i kiosker og supermarkeder. Desuden påstår sømænd at det findes i rigelige mængder rundt om skibene.

Kemisk sammensætning

Vands kemiske formel er H2O. Vand er en af de mest brandfarlige eksistenser vi har i hele universet. Det vil sige at et vandmolekyle består af 2 brint-atomer og et ilt-atom. Dette betyder, at vand brænder rigtig godt pga. brintet som brænder og iltet som nærer ilden. Desuden kan man trække vejret i vand pga. iltet.

En af de mere avancerede sammensætninger af vand, må nok være saftevand. Denne high-tech nano baseret vand type, er sammensat af vand og saft. Udvikling af vand har virkelig været slået igennem de seneste år, hvor vi ikke bare har lavet saftevand men også, appelsinvand og sodavand. Det nyeste nye, må nok være sæbevand, som vi med hjælp fra bamses venner og den strategi som hitler brugte på fyn, har formået at kunne få vanden til at tage formen af cirkler og svæve rundt i luften som små død bringende sæbebomber.

Vand har gennem tiderne været benyttet til rigtig mange ernæringsmæssige forsøg, og en del af dem kan sagtens reproduceres derhjemme. For eksempel kan du blande lidt vand i din whisky, og drikker du en del af det, vil du have hovedpine næste dag. Forsøget kan gentages med andre egnede spirituosa, og det kan herved bevises at vand giver ondt i hovedet.

Brug

Vand bruges til rigtig mange ting som for eksempel is.

Vand bruges også som barbeque-sauce, når man griller, da salten har en anden smag i form af saltvand (og sjældne gange i munden).

Sange

Der findes underligt mange sange som handler om vand, er i blandt kan nævnes:

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.