FANDOM


Uterlium (af russisk: Uterlius Siavius) er et nyopdaget grundstof, fundet af Siava Korolev.
Grundstoffet har atomnummeret 120, men da atomet af kendt for at være uterligt, kan det variere fra alle atomnumre mellem 81 og 131, afhængigt af den intergalaktiske uterlighed.


Grundstoffet er også bedre kendt ved navnet "Element of Russia" i dagligdagen.

Når man støder på Uterlium i naturen er det kun positivt ladet, da det ikke kan eksistere med protoner. Hvis det skulle ske at Uterlium ønsker at opfylde oktetreglen, stjæler det protoner fra andre atomer, da Uterlium ikke kan dele noget som helst med nogle.

Uterlium findes kun i anti-tilstand- dvs. at dens protoner er negativt ladede, og de mulige elektroner som den kan få er positivt ladede. Mange kendte forskere, såsom Stephen Hawkings, mener, at alt det mørke stof i universet, som man mener udgør over 70% af universet, kunne faktisk reelt være Uterlium, da det opfylder alle karakteristika for at dette mørke stof.

Uterlium forekommer kun ved fusion af Sjakalium og Putinalium. Sjakalium og Putinalium selv er ekstrem sjældne og kun kommer ved spaltning af Vodkalium, er Uterlium et meget sjældent grundstof.

Da Uterlium ikke kan lide noget som helst, endda den selv, kræver det ingen energi at splitte det ad, kun tåre, teoretisk.

Da Uterliums nukliontal kan fra 81-131, hvis det skulls ønske det, har det en del radioaktive isotoper. Den mest kendte isotop er som sagt Uterlium-120, som er radioaktivt og har samme halveringstid som jøderne under anden verdenskrig.

Uterlium kan bruges til bl.a. titrering af Vodkalium, til lakering af russiske krigstanks og smykker.

Der har gået rygter om, at Kim Jong-Un har fået fat på en masse Uterlium; Dette kunne betyde enden på verdensfreden, da Uterlium kan våbeniseres ved at fusionere Uterlium med Uran.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.