FANDOM


Usain Bolt er en jamaicansk negersprinter der er indehaver verdensrekorden på 100 og 200 meter løb i tider på henholdsvis 2,3 sek. og 4,5 sek. Han fik sit store gennembrud ved OL i Bling-bling, hvor han bl.a. fejrede sine sejre med at vise sine diamantbelagte guldsko frem.

Sprinterdistancerne har altid været domineret af det sorte afkom, idet de er både større og stærkere end det albinoske stammefolk. Usain Bolt er imidleridigt i en klasse verden aldrig har set mage til før, og hemmeligheden bag hans enorme succes har været ukendt - indtil NU! Yderst pålidelige kilder mener nemlig at have brudt koden om hans suveræne suverænitet.
Efter sigende forholder det sig nemlig således, at hans træner har fået ham dresseret i en sådan grad, at han nu er bedre opdraget end hunden Lassie og delfinen Flipper til sammen! Dette udnytter træneren til fulde idet han lige inden løbsstart stiller sig i den modsatte ende af stadion og vinker til Bolt... - vinker med en banan. Hvor ethvert andet individ af det sorte afkom nu straks ville løbe frådende, kun med den gule daggert-formede frugt for øje, bliver Usain Bolt pænt stående og venter på tilladelse til at løbe - startskuddet.

Det er dog stadig kun en teori, men undersøgelserne fortsætter.. Om andre trænere i fremtiden har tænkt sig at benytte samme metode vil tiden vise, og må derfor stå hen i det uvisse.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.