Spademanns Leksikon

Ordet "uran" blev først opdaget i 2012 af DJ Sej, ordet blev ofte brugt i sammenhæng med "10000x" og "Aktivtkul"
Det var Arnold Schwarzenegger som opdagede uran først, men han troede det hed urin

Naturlig forekomst[]

Uran findes i to steder i naturen. Det kan typisk findes i Ruslands ministerium for magi. Rusland sælger meget af deres uran til den meget kendte tryllekunstner, Harry Potter. Hvilket er en god forretning for Rusland da de ved at Harry Potter er snot dum og naiv.
Uran kan også findes i Zimbabwe da landet er korrupt. Uran i Zimbabwe blev opdaget da en enhjørning gik en tur fra A til B.

Brug af uran i hverdagen[]

[ Uran er radioaktivt, så hvis du har en radio der ikke virker, så skal du bare stille den ved siden af, så virker den igen. Hvis man har noget uran kan det bruges til at reparere diverse husholdningsapparater og hårde hvidevarer af mærket BOSCH.{{citat|

"Uran smager nu godt"

~ Winston Churchill om Smagen af uran


Hvis man spiser uran bliver man til en wienerschnitzel, det er meget farligt og det kan medføre hovedpine op til 3 minutter. Denne forvandling sker meget tit i Rusland og Nordkorea. I disse lande er nationalretten også "uran i gryde" og "ris med uran". Uran er kun giftigt i de værste tilfælde af miltbrand, det skal dog siges at uran også give dårlig mave hvis man ikke har fået livmoderhalskræft vaccine inden man er 42. I Rusland brygger de også en hærlig mæsk, som de destilliserer med uran. I denne process, bliver den færdige vædske, blandet med tungt vand, og lavet til forfriskende Vodka af mærket Tuborg.


McDonald's brug af uaktivt uran i burgere[]

Det blev opdaget i 2010'erne at burger-giganten McDonald's brugte uran for at få deres drive-in radio til at modtage. DR P3
McDonald's har afvist overstående teori om mulige atomvåben i drive-in radioerne.

"Vi har ikke uran på lager lige pt."

~ Ronald McDonald om Atomvåben


Stoffer og drugs[]

Krokodil[]

Uran bliver brugt i produktion af krokodil og mange andre drugs.
Fremgangsmåde for produktion af urandil:

 • Skaf noget uran type 5
 • Ælt en drikkedunk af lim
 • Lav en iglo af slud
 • Indfør uran i æltet drikkedunk af lim
 • Indfør den æltede drikkedunk lavet af lim med indhold af uran i en iglo lavet af slud
 • Find en friturestegt glarmester fra Honduras

Note: Hvis du ikke kan finde en friturestegt glarmester fra Honduras kan du bare springe det over

 • Find en mixerbakke som du stoler på
 • Mix det hele sammen.
 • Du har nu krokodil uran

Note: Du kan tilsætte "10000x" efter valg af dialekt
Her er det færdig resultat af urandil også kaldet krokodil på Ruslandsdansk

Krokodil i rusland.

Resultat af krokodil i Rusland.


Man skal dog ikke glemme at krokodil er harmløst og et fredeligt drug som giver en rus på størrelse med 2 øl, 3 svampe og 1.4 g god hash nede fra den lokale bankohal.

Når man skal i byen kan man nemt bruge urandil til at drugrape alfer og regnbuer i alle farver.
Hvis man vil blande urandil også kaldet krokodil med søndags-tv udgør dette en meget livsfarlig kombination, medmindre at man er etnisk af udseende, 17 år gammel og hedder Abdul og går med lyserød kjole om søndagen.
Hash[]

Uran tilsættes i hash. Det er det der gør det blødt. Hvis man bruger "græs" kan man bare finde en stolt tysk mixerbakke og mixe det sammen i et krus.

Kokainium[]

I stoffet Coca Cola er der meget uran, hvis du skal fjerne uranen fra coken skal du bruge 4 ting.

 • Kaffefilter
 • Ting
  • Kaffe
  • Rødepølser
  • Kød
 • 2 forskellige grydelapper i en prisklasse med en differens på 200 kr.
 • Uranfjerner Kan købes her

Et godt trick er at nævne citater fra Olsen Banden. Liste kan findes her

Heuran[]

Blanding af heroin og uran. virker ikke. øv.

Vigtig viden og ligegyldig info[]

Viden er vigtigt...

Vigtig viden[]

Hvis man vil finde sit "rigtige" BMI (Body Mass Index) kan man bruge pythagoras mindre kendte formel som han regnede ud da han boede i DDR.:

Uranformel.gif

Denne formel virker kun hvis man har stemt på Jacob Haugaard i årene omkring 1971.
Der er blevet overhørt en samtale på en café i den katolske bydel i Rom, Vatikanet. Denne samtale var i mellem apostlen Peter og Lucifer.

"Jeg har noget uran i min taske"

~ apostlen Peter om til Lucifer

.
Efter denne forfærdelige og skrækkelige frokost har pressen nu spurgt apostlen Peter om han gemte Saddam Hussein og Osama bin Laden i sin kælder for at lave store våben.

Ligegyldig info[]

Man har i 50 år vidst at uran kunne bruges til neon-grøn energi. Det var Adolf Hitlers stumtjener nisse som lavede en 1½ sides rapport om problemet. Nissen hed Viggo Mortensen og var en af de bedste livvagter, som var medlem af Stasi, SS og Kerteminde roklub. Viggo Mortensen gav i 2010 et tip til McDonald's om brugen af uran i deres Hereford kød.

Det har også været kendt i meget lang tid at McDonald's har brugt det meget eksklusive Kobe-kød i deres såkaldte "Big-Tasty-Bacon". Selvom det er en (undskyld udtrykket) skide dårlig forretning, fordi Kobe-kød koster 1200,- pr kilo og de tager ca 50,- for en "Big-Tasty-Bacon". Tricket er at de blander uran sammen med deres bacon og derfor får de smagløst "Big-Tasty-Bacon" bacon til at smage af bacon.

Fund[]

Uran blev fundet af videnskabsmanden Arnold Schwarzenegger, som også er berømt for sine bøger "Jamie Oliver", "Pigen der legede med Manden" og "Fire dage uden Spaghetti".

I 1945 opdagede Adolf Hitler at uran kunne bruges til udryddelse af bananfluer og lopper. Han opdagede også at det kunne bruges som smagsforstærkende middel til smagløst bacon.

Besværgelser[]

Der findes meget få besværgelser til uran. Her er nogle af de typisk mest brugte:

Uran type 1[]

 • Jeg har en plan! → Uran type 1

Uran type krokodil[]

 • Sindsyge kvindemenneske! → Uran type krokodil

Coca Cola uden Uran[]

 • Må jeg være fri! Ti stille! Det er for galt. Jeg finder mig ikke i det! Det er det samme hver gang. Det er det samme hver eneste gang. Man har en plan - en genial plan! - og så er man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger og socialdemokrater! → Coca Cola uden uran

Uran brændstof[]

 • Hva' faan, jeg har sku da lige fyldt på for en femmer! → Uran brændstof

???????????[]

Og til sidst har vi nogle besværgelser som kun virker med bowlerhat, desvære er vi ikke i besiddelse af bowlerhat.

 • Amatører, bidesild, bløddyr, bollefjæs, fedtefyre, hundehoveder, feje hundehoveder, fnatmider, fæhoveder, grødbønder, hængerøve, ignoranter, jammerkommoder, karklud, elendige klamhuggere, klodsmajor, lusepustere, narrehatte, pattebørn, pjalt, pjok, pudseklud, skidespræller, skvadderhoveder, skvat, skvatpissere, slapsvans, snotklat, elendige socialdemokrater, sut, tøffeldyr, lusede amatører, talentløse skiderik, liderlige svin, grødbonde, drog, maddiker, liderlig buk, åndsvage gravhund → ???????????

Våben[]

Uran kan ikke bruges til at lave våben, men uran indgår i en vandpistol.
Det var engang nogle amerikanere som prøvede at lave en bombe ud af aktivt uran. Bomben skulle kastes ned over en tilfældig by i Japan.
Amerikanernes bombe kom aldrig til at virke fordi de havde glemt at man kun brugte uran til madlavning.