FANDOM


Marine2

Hovedrollen Lola-Suzette.

Une Derriére Extraordinaire (Dansk titel "God Røv og God Dag") er en fransk-produceret pornofilm fra 1991, der skildrer sen-firsernes kvindesyn på en - påstået - progressiv facon, nemlig gennem kontinuérlig brug af analsex, som den kvindelige hovedrolle forlanger udført.

Plotredigér

Hovedrollen Lola-Suzette fylder 21 år, og oplever sin fødselsdag på forældrenes gods i Bourgogne som en lidt vel konservativ kop sødsuppe, så hun løber ned i stalden og finder beridderens søn Jean, som overtaler hende til at løbe hjemmefra. Hun bliver så glad, at de boller i høet.

Samme aften, begynder det at regne, og Lola-Suzette begynder at fryse. Hun møder en strisser, som tilbyder at køre hende de 300 meter hjem til Chateau Filet Mignon, hvor festen er ved at ebbe ud. Lola-Suzette, løfter op i kjolen, hvorefter hun opdager, at hvis hun bare lader fremmede mænd tage hende i røven, kan hun 1) få sin vilje, 2) undgå at blive gravid, medens hun har det sjovt.

Gennem en masse forviklinger, hvor den bly viol bliver røvpulet til en stærk og selvstændig kvinde, opdager Lola-Suzette, at hendes forældre måske er bekymrede, så hun tager hjem, lige tidsnok til at husets butler, dværgen Alois, trøster Lola-Suzettes mor på et flygel, medens farmand drikker cognac ude i haven.

Medvirkenderedigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.