FANDOM


Undulat (Minifuglus Polychromius ell. Melopsittacus undulatus)

Budgie

To typiske undulater. Bemærk den lumsk underspillede intellekt i deres øjne

Alias for højintelligent race fra en planet i stjernetegnet Stenbukken. Denne race, der af NASA er klassificeret som Aquilanere, er kendt for deres flair for intergalaktisk antropologi, og observatører mener at de benytter sig af fugleforklædningen for at kunne studere adfærdsmønstre hos de to ekstremgrupper i de jordiske samfund, børn og pensionister. De er let genkendelige på deres farverige forklædninger, og deres forkærlighed for sesamfrø. De ses oftest enkeltvis eller i rekognosceringspar.


Adfærd og historieredigér

Undulater benytter sig af deres store naturlige karisma til at indynde sig hos deres værter, for dermed at slippe for at skulle arbejde direkte på føden. Således kan de dedikere deres energi til deres studier, hvilket gør at deres net af foranstaltninger og dækhistorier bliver endu mere effektivt, og chancen for at blive afsløret af menneskene er minimale.

Det meste af dagen tilbringer undulaterne i deres base-bur, hvorfra de afventer mulighed for at flyve ud på rekognosceringsmissioner i menneskenes huse og lejligheder. I byzoner har undulaterne en alliance med de enfoldige duer, der er velegnede til at formidle oplysninger fra en undulatcelle til en anden uden risici, idet deres korttidshukommelse aldrig svigter undulaternes sag.

Ornitologer og medlemmer af UFO-foreninger er enige om at de første aquilanere kom til jorden ca. samtidig med Romerriget's storhedstid, og at de siden har påvirket adskillige større hændelser i verdenshistorien, herunder Slaget ved Hastings,1. Korstog, Opdagelsen af Amerika, EM i fodbold 1992 og X-Factor.

Genetiske prøver har vist, at den er i familie med grillkyllingen, der jo idag regnes for den mest truede fugleart i Jylland.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.