FANDOM


Underholdning

Sport er altid underholdende.

Underholdning er at holde under folk og måske kilde dem, og få dem til at grine, græde eller udvise andre følelser. Men kilde-metoden er blevet forældet, og film/tv/musik/alt andet bliver brugt istedet. Underholdning kan også virke som propaganda

Historieredigér

Underholdning har næsten altid eksisteret. Da Jesus gik på Jorden for 2000 år siden, fortalte han sine lignelser. Vikingerne voldtog, Tyskland kom i krig og russere danser stadig til sjove folkesange. Men siden fjernsyn og radio kom til, er det blevet den største kilde til underholdning, fordi seererne/lytterne ikke behøver gøre noget længere. Så kan man også genudsende.

Former for underholdningredigér

TVredigér

Underholdning på TV, der ikke er TV Avisen, optræder ofte som film eller serier, der handler sådan ca. om det samme som musikken i radioen. Ellers er der talk-shows, som er lidt ligesom når de snakker med folk i radioen. Man skal dog ikke glemme reklamer, der er det eneste, hvor man altid kan forstå budskabet.

Radio/musikredigér

I radioen er der musik, og mennesker der snakker. Musikken prøver for det meste at bringe følelser frem. Det er ofte kærlighed/sex, men kan også være protestsange eller andet mærkeligt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.