Ulrik Wilbeks demonstrer her sit cumface

"Ind over, Ulrik"

~ Susanne

Ulrik retter på håret inden hans femte guldøl

Ulrik Wilbek er en dansk håndboldtræner, som ikke kan bestemme sig til om han er til mænd eller kvinder.


Biografi[redigér | redigér wikikode]

Barndom[redigér | redigér wikikode]

Ulrik Wilbek blev født i 1958 i Göteborg ved siden af Nya Ullewi Stadion som siden skulle blive kendt af enhver dansker. Hans forældre var flygtet under krigen fordi de var medlem af Venstres Ungdom og nu havde de lidt svært ved at finde hjem. Da de endelig fandt hjem til en gård i nærheden af Viborg var Ulrik ikke synderligt interesseret i landbruget med gik i stedet og lagde strategier. Han elskede Mikado og dåseskjul. Han havde intet sportstalent men organiserede i stedet sin frimærkesamling.

De lykkelige unge år[redigér | redigér wikikode]

Ulrik har i sine uge dage dyrket motion og har været på landsholdet i sidespring indtil en skade sked på ham. Ulrik har trænet spillere som Anja Andersen og Susanne Munk Lauritsen. Sidstnævnte fik gratis enetimer.

Ulrik drikker aldrig andet end guldøl, som han konsumerer i store mængder, mens han skriver bøger.

Ulrik i politik[redigér | redigér wikikode]

Ulrik Wilbek forsøgte sig i 2005 at gå politikens vej, da han Venstres spidskandidat ved kommunalvalget i Viborg Storkommune. I Meningsmålingerne stod Ulrik Wilbek til at vinde stort. Men da det var stalinister der stod for stemme optællingen, var det den socialdemokratiske stalinist Johannes Stensgaard der løb med sejren. Ulrik Wilbek var oprørt, og kom med et af sine mange firnurlige spring af raseri. Ulrik krævede med det samme omtælling, men dette var ikke muligt, da stemmeoptællerne var taget hjem.

Håndboldens verden[redigér | redigér wikikode]

Ulrik Wilbek opdagede ret sent sit talent som træner og satsede egentlig på en karriere indenfor raffling.Dette kom ham tilgode i hans virke som træner, hvor han tit greb til rafflebægeret når der skulle tages svære beslutninger. Han startede sin karriere som træner for herrelandsholdet. Han blev dog hurtig enig med sig selv om at stoppe, da drengene simpelthen var for hårde ved ham. Således stod han for jævnligt at skulle samle sæben op i omklædningsrummet, hvilket gav ham en del fysiske skader. Han påtog sig derefter at træne damelandsholdet, hvor det gik meget bedre for ham med sæben. Løse rygter påstår dog at Anja Andersen pådrog ham en del skader i forbindelse med en påspændingsdildo.

Bibliografi[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.