FANDOM


Uffegammel

Hvis denne mand er det første du tænker på hver morgen, så opsøg straks en psykolog.

Karenuffe

Det er rart at man har sin egen datter på Borgen, så folk ikke tager fejl af noget.


"En næse, er noget mærkeligt noget. Det er noget Folketinget giver en minister, når de ikke er friske nok, til at sparke ham ud."

~ Uffe Ellemann-Jensen om anatomi.

Uf! Fælemand-Jensen var en yderst intellektuel (eller not) præsident for Korsør og omegn. Som Poul Schlüters lille(slags)bror (faktisk er han yngre end sin nevø, Poul Anders Fogh Rasmussen d. 3). Desuden var han vicediktator i enevældet Poul Schlüter I, II, III, IV, V, VI, VI, VII og VIII (1887-1993).

Fælemand var desuden dybt engageret i krige og slagsmål, hvorfra citatet også stammer:

"If you cant join them, beat them"

~ Uf Fælemand-Jensen om hvordan politik skal foregå på fodboldbanen i stedet for i en sal på et slot


Ovenstående citat stammer fra EM (fodbold) i 1992, hvor Danmark vist vandt (eksisterede Danmark overhovedet dengang?!). Grunden til at Danmark vandt, var at Uf! Fælemand i slutningen af hver fodboldkamp kom ind på banen og slog alle de andre spillere (inkl. dommeren) ihjel. Dette gjorde han sidste gang i en landskamp mod Sverige i 2007, men til Uf!´s store overraskelse kom der en tilskuer fra den anden tribune (vistnok Henrik Krogsgaard) og kom Uf! i forkøbet. Dette blev Uf!´s endeligt; hvilket dog ikke er helt rigtigt, da han siden har hjemsøgt huse som genfærd, og skræmt livet af såvel Pia Kjærsgaard som Villy Søvngal - senest Muhammedavisen Jyllands-Pestens Carsten Juste. Når han hjemsøger Danmark som spøgelse, er han blevet hørt sige: "Den er hjemme!"

~ Uf Fælemand-Jensen


Tillids- og andre poster redigér


Karen Ellemann

Karen og Karen

Karen og Karen er i virkeligheden én og samme person.

Hans datter, Karen Ellemann (aka. Karen Fattigdom Er Ikke Et Spørgsmål Om Penge), har været Minister for social ulighed i enevældet Poul Lars Ulykke Rasmussen (2009), men måtte holde inde med ministergerningen, da dette nepotistiske forhold blev kendt internt i Venstre. Gudskelov blev hun øjeblikkeligt tilbudt en stilling som oplæser på TV-avisen, hvorfra hun hurtigt blev headhuntet til posten som Fødevareminister, da hun via et dygtigt politisk spin gjorde opmærksom på det store fødevarespild i Danmark.[1] En af hendes første gerninger på ministerposten var at indføre salmonellafri østersfarme i Peblinge- og Sortedamssøerne i København. Hendes hidtil mest populære stunt var, da hun svømmede nøgen med de udsatte bævere og næbdyr i Arresø i Nordsjælland.[2]

Mediale fodnoterredigér

  1. Karen tippede anonymt Ekstra Bladet om at tjekke hendes egen skraldespand i 2010
  2. TV2 Lorry spiller stadig indslaget hver aften i prime time
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.