FANDOM


(Historie)
Linje 7: Linje 7:
   
 
Uddannelse er groft overvurderet, og da lille [[Danmark]] alligevel har tabt i det globaliserede [[verden]]s-uddannelses-spil, så kan vi alligevel bare overlade det til [[kineser]]ne at tage en uddannelse. Derefter kan vi udnytte dem!
 
Uddannelse er groft overvurderet, og da lille [[Danmark]] alligevel har tabt i det globaliserede [[verden]]s-uddannelses-spil, så kan vi alligevel bare overlade det til [[kineser]]ne at tage en uddannelse. Derefter kan vi udnytte dem!
  +
  +
- For at jeg kan lære bedst, er det dejligt med engagerede lærer, og en varieret undervisning.
  +
Der skal også være et godt miljø i klasseværelset. Det må ikke være for varmt eller for koldt, men sådan lige tilpas.
  +
Læreren skal kunne lære fra sig. Nogle lærer snakker bare for at snakke. Han/hun skal også være god til at komme ud til klassen, for at opretholde klassens opmærksomhed.
  +
Eksperimenter, undersøgelser osv. er en god ting, så man kan få lidt afveksling fra bøgerne. Ellers kan emnet man er i gang med hurtigt blive for kedeligt, eller tungt.
   
 
==Fodnoter==
 
==Fodnoter==

Versionen fra sep 2. 2014, 09:32

Uddannelse er et forum, hvor man sidder stille og holder kæft fra 8[1]-15[2]. Uddannelse er i dag meget overvurderet eftersom ingen bliver til noget når de er færdige med deres uddannelse[3].

Historie

Det hele startede engang under middelalderen, hvor man ville uddanne soldater til at blive officerer i forsvaret. Det lykkedes desværre ikke.[4]

Senere er uddannelse blevet opkvalificeret, så det i dag kan ende med en studentereksamen, og derefter er der flere forskellige videre forløb, der alle fører til arbejdsløshed.

Uddannelse er groft overvurderet, og da lille Danmark alligevel har tabt i det globaliserede verdens-uddannelses-spil, så kan vi alligevel bare overlade det til kineserne at tage en uddannelse. Derefter kan vi udnytte dem!

- For at jeg kan lære bedst, er det dejligt med engagerede lærer, og en varieret undervisning. Der skal også være et godt miljø i klasseværelset. Det må ikke være for varmt eller for koldt, men sådan lige tilpas. Læreren skal kunne lære fra sig. Nogle lærer snakker bare for at snakke. Han/hun skal også være god til at komme ud til klassen, for at opretholde klassens opmærksomhed. Eksperimenter, undersøgelser osv. er en god ting, så man kan få lidt afveksling fra bøgerne. Ellers kan emnet man er i gang med hurtigt blive for kedeligt, eller tungt.

Fodnoter

  1. Dog nogle gange fra kl. 10
  2. Nogle dage tidligere og andre dage senere
  3. Se selv på Bill Gates.
  4. Derfor Danmark tabte til Tyskland.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.