FANDOM


m
Linje 1: Linje 1:
Uddannelse er hvor man sidder stille fra 8-15.
+
Uddannelse er et forum, hvor man sidder stille fra 8-15.
 
   
 
==Historie==
 
==Historie==
Det hele startede engang under middelalderen hvor man ville uddanne soldater til at blive officerer i forsvaret.
+
Det hele startede engang under [[middelalderen]], hvor man ville uddanne [[soldat]]er til at blive officerer i forsvaret. Det lykkedes desværre ikke.
  +
  +
Senere er uddannelse blevet opkvalificeret, så det i dag kan ende med en [[studentereksamen]], og derefter er der flere forskellige videre forløb, der alle fører til [[arbejdsløs]]hed.
   
  +
Uddannelse er groft overvurderet, og da lille [[Danmark]] alligevel har tabt i det globaliserede [[verden]]s-uddannelses-spil, så kan vi alligevel bare overlade det til [[kineser]]ne at tage en uddannelse. Derefter kan vi udnytte dem!
   
 
[[Kategori:Hverdag]]
 
[[Kategori:Hverdag]]

Versionen fra jun 29. 2012, 09:37

Uddannelse er et forum, hvor man sidder stille fra 8-15.

Historie

Det hele startede engang under middelalderen, hvor man ville uddanne soldater til at blive officerer i forsvaret. Det lykkedes desværre ikke.

Senere er uddannelse blevet opkvalificeret, så det i dag kan ende med en studentereksamen, og derefter er der flere forskellige videre forløb, der alle fører til arbejdsløshed.

Uddannelse er groft overvurderet, og da lille Danmark alligevel har tabt i det globaliserede verdens-uddannelses-spil, så kan vi alligevel bare overlade det til kineserne at tage en uddannelse. Derefter kan vi udnytte dem!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.