FANDOM


Drukferie4

Til CD'en Hits for Kids vol. 3.

"Jeg VIL til Sunny Beach - ellers skriger jeg!"

~ teenager om at opføre sig voksent


"Jeg VIL rejse alene - jeg er lissom 13 et halvt!"

~ Teenager om at få ja til ovenstående, men med sin 10 år ældre kusine som rejsefælle.


Ud-i-det-blå med Drukrejs er en fællesbetegnelse for en situation hvor en masse mennesker bruger tusindvis af kroner på at drikke sig i hegnet, vælte rundt på stoffer og vågne op tilfældige steder uden tøj på. Dvs. som en almindelig weekend i Danmark, blot flyttet til udlandet. Fælles for deltagerne på sådanne "ferier", er at ingen er gamle nok til at besøge den valgte destination, ligegyldigt om man taler om Lloret de Mar, Ibiza eller Sunny Beach[1]

Målgrupperedigér

papiret er den primære målgruppe "festglade mennesker, i alderen 18-30 år", men i praksis er det nærmere målgruppen for Arto.dk[2], på de sædvanlige 13-17 år for deltagerne og 35+ for dem der piller ved dem i mørket. Der er i tilgift nogle optagelsekrav for at få lov at købe en rejse:

 • Tøj skal helst være en mangelvare.
 • At hænge bag Rødovrecenteret skal være et alternativ til at gå i skole.
 • Hvis man kan læse advarselsskilte er man gået forkert.
 • Man skal tro, at "Halvpension" betyder at man får SU som hjemmeboende.
 • Aldis Kiwilikør skal være det man forbinder med Luksus.

En Vismand sagde engang, at "Hvis du kommer hjem fra ferie uden klamydia, har det været en dårlig ferie". Dette gælder naturligvis også for syfilis, herpes, AIDS, narkorelateret hjertelyd, uønskede graviditeter, permanent hjerneskade[3] samt voldsom underernæring.

Rejsenredigér

Drukferie2

Et almindeligt hotelværelse, på Drukrejs' destinationer. Pris: 7000 kr.

Drukferie3

Virker hun bekendt? Det er såmænd din søster, ved Sunny Beach.

Det er ligegyldigt hvor man skal hen, så længe rejsen er med et charterfly proppet med sprut, dumme folk uden undertøj og 22-årige tourguides med kroppen fulde af promiller og lommerne fulde af piller. På turen derned har guiderne medbragt en boomblaster og en flaske smirnoff pr. person, så man bedre kan overholde reglerne om at blive siddende på sin plads i flyet. Skulle der helt uforudset være 1-2[4] der bryder denne regel, straffes de med en øjeblikkelig ølbong og en pik klasket mod højre kind. I denne sammenhæng er det ikke ualmindeligt at den der bliver straffet er så glad over at overleve straffen, at vedkommende skynder sig at brække sig udover nærmeste sæde, som folk for en sikkerheds skyld allerede står og hopper på.

Check-in på hotelletredigér

Ved ankomst til den valgte destination, vil de af guiderne der stadig kan tænke klart, finde nogle bagagekastere i lufthavnen, som nu læsser alle passagerne op på et bagagetog[5], hvorefter de køres direkte til nærmeste hotel uden retningslinjer for almindelig pli. Her får folk et strategisk gulligt lagen og en velkomstpille[6]hovedpuden. Senest 5 min efter ankomst, ventes alle at skrive i hotellets gæstebog, ved at pisse i potteplanterne i foyeren, brække sig udover personalet og dernæst råbe "Woooh!" når ølbong og pik findes frem til straf.

Seværdigheder & Oplevelserredigér

BOOM BOOM KOMMER DU HER TIT!? BOOM BOOM HVAD!? BOOM BOOM KOMMER DU HER TIT!? BOOM BOOMJA, JEG HEDDER BRIT! BOOM BOOM DU ER RET LÆKKER, SIGRID! BOOM BOOM HVAD!? BOOM BOOM JEG SIGER, AT DU ER LÆKKER SIGRID! BOOM BOOM HVAD, FRIGID!? BOOM BOOM NEJ, LÆKKER!! BOOM BOOM HVAD SIGER DU!? BOOM BOOM HAR DU VÆRET MED I BIG BROTHER!? BOOM BOOM HVILKE ROTTER!? BOOM BOOM BIG BROTHER! BOOM BOOM JA, SELVFØLGELIG HAR JEG STOFFER! - HVAD TROR DU OM MIG!? BOOM BOOM DU HAR GODE PATTER! BOOM BOOM JA, JEG HAR EN DATTER! HUN HEDDER MEASME OG FYLDER 1 ÅR NÅR JEG FÅR MIN 9. KLASSE TIL SOMMER! BOOM BOOM PATTER!? SPASME!? KENDER DU HASSE DER ER DOMMER!? BOOM BOOM DET LIGNER AT DU HAR TICS! BOOM BOOM WHAT - ER DU HEKS!? HVOR NOLLER!? BOOM BOOM HVAD - HAR DU STORE BOLLER!? BOOM BOOM VIL DU MED UD AT PISSE!? BOOM BOOM JA, KLART DU MÅ FÅ FISSE![7]

Hvad nu med dagtimerne?redigér

Drukferie5

Nær ved Sunny Beach kan dette opleves. Men det bliver det ikke. (Personerne på billedet, er lokale).

Dagtimerne er en spøjs oplevelse: der ligger folk typisk på stranden og sutter vodka-whiskey-tequila-bamseline-shots, for at dulme de onde, onde tømmermænd der har lammet 70% af de allerede mangelfulde og dysfunktionelle hjerneceller, samtidig med at man prøver at huske hvad der skete aftenen i forvejen. Pigerne undrer sig over hvorfor benene på magisk vis ikke kan samles tættere end til en halv meter mellem knæene, og drengene undrer sig over de sjove knopper og væskende rifter der sidder på tissemanden. Begge køn undrer sig over hvorfor det tilsyneladende er nødvendigt at gå med ble.

Den idéelle løsning for dagtime-tømmermænd i Drukland er at ligge helt nøgen[8] på stranden, og håbe at solens stråler kombineret med ingen solcréme kan forårsage en hurtig 3. gradsforbrænding, således at tømmermændene ikke længere kan mærkes.

Hjemme igenredigér

Hvis man kommer hjem igen[9]. Derhjemme er det meget vigtigt, at man først går til lægen med de der knopper og rifter når man har bevist at man er en fandens karl ved at bedække noget omvandrende vestegn (m/k) der var for tarvelig[10] til at optræde i et reality-show. Hvis man som pige er blevet gravid på turen, og ikke kan tælle til "Abort", kan man jo altid gå og fortælle folk, at barnet er resultatet af en meget fortryllende romance med en argentinsk supermodel, og ikke med en ecstacy-bedøvet fynbo uden bukser, medens man selv lå på knæ oveni en klat bræk som en bekendt netop havde efterladt efter et blowjob på en gammel taxichauffør der bliver ved med at spørge om folks alder[11].

Fordrukne noterredigér

 1. Se det i øjnene: man er først gammel nok til disse destinationer, når man ikke ønsker at rejse derhen.
 2. Vidste du i øvrigt, at Arto oprindeligt hed "Artomania" og var en side om tegneserier?
 3. Enkelte har det ved ankomsten.
 4. Hundrede.
 5. Dette er let, da folk i forvejen ikke medbringer andet end sig selv.
 6. En sjov blå én, uden logo.
 7. Skulle der være nogen der tror at "fisse" er en halløjsa der ikke har født børn skal de vide, at ordet "Kusse" er noget feministlort fra 70'erne.
 8. Så er det også lettere for nytilkomne turister at tage hvad de synes de mangler.
 9. Husk at grine snedigt når du siger det.
 10. Jo, konteksten er korrekt. Slå ordet op.
 11. For at sikre sig at de er under 18 år
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.