FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Rigsarkivet, aug 3. 2010, 17:18 (UTC)redigérHer ses de første spæde nyheder i Spademanns Leksikons nyhedsflade og det kan jo kun have historisk interesse, da nyhederne er endnu mere fladpandede i dag

Hvis du vi lave en ny nyhed er det her Skabelon:Uaktuelle_begivenheder du går ind

Nyhedsarkivet redigér

Nyhedsarkivet


  • 21. maj 2007 kl. 17:40 (UTC) - Rasende vegetarer angriber hjælpeløs Marsbar

En gruppe sure vegetarer har her til formiddags angrebet en hjælpeløs marsbar udenfor en 7-Eleven butik i det indre København. Grunden til angrebet kendes endnu ikke og politiet er stadig i gang med at afhøre vidner i sagen. Et vidne har til SL sagt: "De kom bare stormende med deres porre og kokosnødder og begyndte at banke den forsvarsløse lille marsbar til plukfisk karamelsuppe."

  • 21. maj 2007 kl. 00:47 (UTC) - AACS-LA(lala) forbyder brugen af base 16

Den amerikanske organisation AACS-LA har af flere numerologer fået ret i at at tal skrevet i base-16 kan være yderst farlige og i værste tilfælde påkalde djævelen hvis man skriver det rigtige tal. Flere programmører af Hex-editorer har kaldt udmeldingen for "nået vås" men ikke des to mindre har den amerikanske regering, EU såvel som flere asiatiske lande allerede valgt ulovliggøre base-16 og forvise alle nuværende base-16 tal til Nisseland medmindre de lader sig konvertere.

  • 15. maj 2007 kl. 15:00 (UTC) - Microsoft lancerer den nye og smarte oPhone som modsvar til Apple's iPhone og som følge har æbletræer over hele verden begyndt at rive sig selv op med rødderne og gå i protest-march mod Microsoft-hovedkvarteret.
  • 7. maj 2007 kl 21:00 (UTC) - Den danske politikker Nashar Khader har forladt helvede for at danne sit eget parti: Nasser-Partiet. X-perter forudsiger at partiet bliver en samling af nasserøve og snyltere.
  • 18. apr 2007 kl. 20:47 (UTC) - Indiens kulturminister har i dag besluttet at forbyde alle dansefilm, hvor der medvirker dyr. Det er blandt andet gået ud over filmene: "Danser med ulve", "Happy Feet" samt "Dansen med Regitze".
  • 29. sep 2006 kl. 10:50 (UTC) - Naser Khader indsat som ny partisekretær i Kinas Kommunistiske Parti. Det Radikale Venstres politiske overhoved og ledende medlem af foreningen Hilfe hilfe!, meine Hosen Brennt er blevet indsat som partisekretær i Kinas Kommunistiske Parti. Han erstatter den pga. korruption fyrede Chen Liangyu. Naser Khader udtaler i forbindelse hermed: "Jeg fornemmede at min stærke egenskaber inden for den populistiske kunst og læggen folkeslag for had, at jeg var en kandidat til posten, men alligevel kommer det som en overraskelse. Jeg har aldrig været lykkeligere"
  • 29. sep 2006 kl. 00:07 (UTC) - Mærsk opkøbt af Island. Island har som bekendt fået egen økonomi, hvilket betyder at de Islanske banker er vilde med at give lån til hvem som måtte have interesse. Merlin er allerede blevet opkøbt, og man forventer at de 2 selskaber begynder et større samarbejde om salg af Færger i Merlinbutikkerne, samt et større udbud af FOTOudstyr til overpriser til alle ansatte i koncernen. Det er endnu ikke offentliggjort hvad det ny firma skal hedde.
  • 27. sep 2006 kl. 12:54 (UTC) - Politiet i Århus opløser forældreblokader foran kommunens pasningsinstitutioner. Forældre har i 2 uger blokeret institutionerne i protest mod at det ikke er muligt at få passet børn. Nu, da blokaderne er opløst og det igen er muligt at få passet børnene, udtaler flere forældre, at "det vist ikke længere er nødvendigt at protestere".
  • 10. sep 2006 kl. 11:35 (UTC) - Test Nationen afgør igen at læsere af Spademanns Leksikon er klogere end andre.
  • 19. aug 2006 kl. 20:07 (UTC) - DSB har i forhold til deres tidsplaner, planlagt at hver togfører kun må spise mindst én banan-/ægge-mad. men da DSB ikke har nok salt til så mange æggemadder, bliver deres traditionelle del-levereings-pensions-tidsbesparelse skåret ned. Tilykke...
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.