FANDOM


(Kun kladde - flip endelig ud.)
 
m
 
(En mellemliggende version af en bruger ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
[[Billede:ukip.jpg|thumb|500px|Én af UKIP's mange kampagner ''for'' demokrati, herunder ytringsfrihed.]]
 
[[Billede:ukip.jpg|thumb|500px|Én af UKIP's mange kampagner ''for'' demokrati, herunder ytringsfrihed.]]
   
'''United Kingdom Independence Party''' er et EU-fjendtligt, semi-racistisk og særdeles dobbeltmoralsk<ref>Partiets <s>Führer</s> leder, ''Michael Farage'', er gift med en belgier, samtidig med at han kritiserer alle andre racer end den britiske.</ref> politisk parti, der med jævne mellemrum tilsviner både det ene og det andet. Dette udføres mod [[Andre|ikke-briter]] i almindelighed og polakker i særdeleshed.
+
'''United Kingdom Independence Party''' <s>er</s> var<ref>Med UK-parlamentsvalget i 2017, skete der det samme for UKIP, som for Socialdemokratiets socialdemokratiske profil: Det døde, og smuttede til de evige vælgermøder <s>vel placeret, et sted i Helvedets inderste cirkler</s>.</ref> et EU-fjendtligt, semi-racistisk og særdeles dobbeltmoralsk<ref>Partiets <s>Führer</s> leder, ''[[Nigel Farage]]'', er gift med en belgier, samtidig med at han kritiserer alle andre racer end den britiske.</ref> politisk parti, der med jævne mellemrum tilsvinede både det ene og det andet. Dette udførtes mod [[Andre|ikke-briter]] i almindelighed og polakker i særdeleshed.
   
Det er et videnskabeligt veldokumenteret faktum, at jo lavere uddannet og fattigere man er, des mere aggressivt taler man UKIP's sag - så på dén måde ligner UKIP egentlig bare de tyske [[Nazist|nazier]] fra 20erne.
+
Det er et videnskabeligt veldokumenteret faktum, at jo lavere uddannet og fattigere man er, des mere aggressivt taler man UKIP's sag - så på dén måde lignede UKIP egentlig bare de tyske [[Nazist|nazier]] fra 20erne.
   
===Det eneste partiet tænker på===
+
===Det eneste partiet tænkte på===
 
*[[Brexit]]
 
*[[Brexit]]
 
*[[Populisme]]
 
*[[Populisme]]
Linje 13: Linje 13:
   
 
[[Kategori:Politiske partier]]
 
[[Kategori:Politiske partier]]
  +
[[Kategori:Historie]]
 
[[Kategori:Steder hvor udstødte personer forsamler sig]]
 
[[Kategori:Steder hvor udstødte personer forsamler sig]]

Nuværende version fra jun 9. 2017, 18:24

Ukip

Én af UKIP's mange kampagner for demokrati, herunder ytringsfrihed.

United Kingdom Independence Party er var[1] et EU-fjendtligt, semi-racistisk og særdeles dobbeltmoralsk[2] politisk parti, der med jævne mellemrum tilsvinede både det ene og det andet. Dette udførtes mod ikke-briter i almindelighed og polakker i særdeleshed.

Det er et videnskabeligt veldokumenteret faktum, at jo lavere uddannet og fattigere man er, des mere aggressivt taler man UKIP's sag - så på dén måde lignede UKIP egentlig bare de tyske nazier fra 20erne.

Det eneste partiet tænkte påredigér

Noterredigér

  1. Med UK-parlamentsvalget i 2017, skete der det samme for UKIP, som for Socialdemokratiets socialdemokratiske profil: Det døde, og smuttede til de evige vælgermøder vel placeret, et sted i Helvedets inderste cirkler.
  2. Partiets Führer leder, Nigel Farage, er gift med en belgier, samtidig med at han kritiserer alle andre racer end den britiske.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.