FANDOM


U.S.A - landet der flyder over med mælk og honning eller en trussel mod universets nationer?

Fakta redigér

  • U.S.A står for "Unexplored Society of the scary Abandoned people".

(Lincoln besluttede sig dog for at "USotsAp" lyder af røv til og forkortede det til tre perfekte bogstaver)

  • Befolkningen i U.S.A kan dog godt lide selv at kalde deres land for "U.S and A", sandsynligvis fordi det får dem til at føle sig større.
  • U.S.A flyder IKKE over med mælk og honning, det er en skrøne!!!!!
  • U.S.A er kun befolket af katolske kvindelige cheerleaders der ikke vil dyrke sex, og fodboldspillere der prøver at få pigerne til det alligevel. Derudover er der også baseballspillere der altid ser herre godt ud på film, og så et par forældre som er gamle og har pastelfarvede bluser på. Og så selvfølgelig hende den lækre fra parallelklassen.

Historie redigér

U.S.A blev engang opdaget af Colombu der også findes på tv i en tv-serie hvor han opklarer mord. Colombu er nemlig virkelig god til at finde ting. Han bosatte sig i ti år og lærte at lave røgsignaler som han sendte til Chuck Norris der klædte sig ud som en cowboy, og sammen delte de U.S.A op i forskellige stater og skød en masse dyr og lavede en uafhængighedserklæring eller sådan noget. Det var derfor Colombu blev berømt og senere brugt i en tv-serie.

Valuta redigér

U.S.A bruger ikke almindelige penge som os europæere, de handler med kvæg og burgere. Den fineste restaurant der er derovre, er et skotsk bøfhus kaldet McDonalds, hvor du køber Happy Meals og bliver glad af det. Du kan også få Big Macs som gør at du ser ret stor og farlig ud. Det er dem alle fodboldspillerne derovre spiser.

Kultur redigér

Den amerikanske kultur er utrolig avanceret. Derovre bærer de ultrasoniske ringe som gør, at hvis de dyrker sex med folk forbliver de jomfruer til de bliver gift og tager ringen af. Det er normalt at skyde ting i sit hjem når man bliver træt af dem (Ref. Tomb Raider). Når du bliver 16 bliver du tvunget til at tage kørekort fordi alle amerikanske teenagere skal køre tanks når U.S.A går i krig.

Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.