FANDOM30px-Cquote1 svg
Tyv tror hver mand stjæler
30px-Cquote2 svg
Helle Thorning Schmidt


Tyveri (eng. Thyeftri, bagfra. irevyT) er et andet ord for skat.

Ordets brug optræder for første gang i Anden Mosesbog hvor Moses bliver bestjålet af en vildfaren hingst, som derudover kræver en retfærdig retssag, da den finder ud af, at den har trodset en følgesvend til selveste Gud. (kap 13-18).

Ordet har meget tilfældes med Told og Skat, som ofte begår denne uhyggelige forbrydelse ved at suge penge ud af folks bankkontoer ved hjælp af digitale ninjasugemaller, hvorefter de skyder skylden på Lars Larsen.

Definitionen på et veludført tyveri

Et veludført tyveri fungerer på en sådan måde, at du hyrer en ninja sugemalle med tilstrækkelige små tænder, til at mærket det efterlader på sit offer næsten ikke er til at se. Dette resulterer altså i at du tyver mindre, end dem der bliver for grådige og hyrer sugemaller med for store tænder.

Den største fejl man kan begå under en sådan aktion er at hyre en ninjasugemalle der har været på netcafé til langt ud p aftnen før og derfor har rådne tænder. Der er intet mere afslørende end når dit offer chekker sit digitale Franz Jaeger Regnskab kun for at finde ud af at det har været ude for en komplet og spontan udsugning, uden tegn på at vi blot kan sætte Olsenbanden i retten.

En liste over kendte næsten-perfekte tyveriorganisationer:

- Skat

- Arbejdernes Landsbank

- Folketinget

- Diverse Ghetto-kvarterer

- Jysk Skinkelager (kund kendt grundet den ekstreme mængde beskyldninger mod Lars Larsen for sugemallemærker der er rundt omkring)

- Storebæltsbroen

30px-Cquote1 svg Jeg fyldte sgu da på for en femmer 30px-Cquote2 svg
Benny mens udtømningen af PiratJan's kammer mislykkes grundet sugemalleproblemer
30px-Cquote1 svg I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike, and asked for forgiveness 30px-Cquote2 svg
Paven
30px-Cquote1 svg Jeg tror fast og bestemt på at Lars Larsen står bag dette angreb på de danske skatteborgere 30px-Cquote2 svg
Karsten Lauritzen Mens han sad og stjal Dronning Margrethes kronjuveler
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.