Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 18: Linje 18:
 
[[Kategori:Navnløse personer]]
 
[[Kategori:Navnløse personer]]
 
[[Kategori:Fænomener]]
 
[[Kategori:Fænomener]]
 
== Er det rigtigt at pigerne god kan lide at skære sig ==
[[Kategori:Subkulturer]]
 
== Er det rigtigt at pigerne godt kan lide at skære sig ==
 
 
Ja, den i den unge alder oplevede dekadence og surrogattilværelse giver tweensene lyst til at lege med fars hobbykniv mere end andre grupper børn som leger ståtrold og dåseskjul.
 
   
 
Ja, det i en ung alder oplevet dekadence og surrogattilværelse får de lyst til at lege med fars hobbykniv mere end andre grupper børn som leger ståtrold og dåseskjul
 
== Olivia ==
 
== Olivia ==
[[Billede:Olivia.jpg|left|thumb|Selvfølgelig har tweens også deres eget blad: [http://www.olivianet.dk Olivia]]]På Olivianet er [[Hannah Montana]] og Mary-Kate/Ashley de største klubber og de foretrukne danske popstjerner er [[Anna David]] og [[Sys Bjerre]].
+
[[Billede:Olivia.jpg|left]]Selvfølgelig har tweens også deres eget blad: Olivia
   
 
===Protest===
 
===Protest===
   
<div style="margin:20px;padding:8px;text-align:justify;background-color:Lavender">Vi vil gerne rette en protest till redaktionen af olivianet.dk over at man ikke kan oprette en profil hvis man er født før 1969. Der er mange mænd som godt vil vide hvad de skal købe af specielle mærkevarer for at lettere at kunne komme i kontakt med unge piger som lige er ved at springe ud som forårsblomster (savle-savle)
+
Vi vil gerne rette en protest till redaktionen af olivianet.dk over at man ikke kan oprette en profil hvis man er født før 1969. Der er mange mænd som godt vil vide hvad de skal købe af specielle mærkevarer for at lettere at kunne komme i kontakt med unge piger som lige er ved at springe ud som forårsblomster (savle-savle)
</div>
 
 
== Se også ==
 
*[[Teenager]]
 
*[[Krævementalitet]]
 
 
{{Menneskealdre}}
 

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Skabelon der er brugt på denne side: