FANDOM


Tuschmørke er en bog for emobørn om nogle blege folk, der har hardcore S/M med hinanden. Bogen af skrevet af Meyer fra huset på Christianshavn, hvis initialer er S.M.

Twilight vandt en oscar for bedste film..... hold kæft mand. Harry Potter burde have vundet den! "Because we potterheads say so!"

~ [[]]


Plot redigér

Tuschmørke

Tuschmørke kan også fås i en toer

Bella Swan, som er et blegt menneske på 17 år, flytter fra sit hjem hos sin mor i Phoenix, Arizona til Forks, WA, hvor hendes far, TV2 Charlie bor, da hendes mor begynder at dyrke for højlydt sex med sin nye mand om aftenen, hvilket holder Bella vågen til langt ud på natten. Forks er en lille, tågeren landsby, fyldt med gamle hippier og bønder, hvilket Bella synes er meget forfærdeligt. Alt ser håbløst ud for stakkels Bella, som skal bo i et værelse med påskegule vægge, indtil hun på sin nye skole, får øje på nogle flere blege mennesker, som er meget blege. En af de world of warcraft spillende, men sindsforvirrede blege mennesker - ved navn Æææædward Cullen - bliver meget sur over at Bella i efterfølgende time, skal sidde ved hans bor i Biologi, da han synes hun lugter godt og får lige lovligt meget lyst til at spise hende. Derfor bliver Bella selvfølgelig dybt forelsket i ham med det samme. I den efterfølgende biologitime, en uge senere, begynder Æææædward lige pludselig at snakke til Bella, da han er lettere skizofren. Det foregår som noget i retning af:

Edward: ”HEJ, JEG HEDDER ÆÆÆÆDWARD!!!!!!”
Bella: ”Hej, jeg hedder Bella.”
Edward: ”Hvorfor er du flyttet til denne her lille lorteby?”
Bella: ”Fordi jeg blev træt af min mors bollelyde.”
Edward: ”Ok. Jeg skinner i sollys, fordi jeg er en vampyr og er nød til at bruge frygteligt meget af den der faktor 3980438435, du ved, den dyre fra Matas, hvis jeg ikke skal blive brændt af solen, og her er jo ikke så meget sollys.”
Bella: ”Det er da bare knæhøj karse, main!”
Edward:: ”I øvrigt burde vi ikke være venner!”
Bella: Bryder i gråd..
Edward: ”Men du er min soulmate, så jeg vil faktisk gerne være din kæreste og dyrke Hardcore S/M med dig, på trods af at jeg har lyst til at spise dig, fordi du lugter så dejligt af flødekaramel og blod.”
Bella: ”Okay, nu kommer jeg” – Stopper med at tude.
Behøver jeg at sige mere?

Karakterer redigér

168790 501318621484 667186484 6718844 8207019 n

En nu desværre censureret scene i den nye Twilight 3 film

Isabella Swan (Måske snart Cullen! Vi håber!) - Hovedperson, et blegt menneske, der en lidt albino. Bella græder ret let og ret meget. Hun er i øvrigt godt til at lave mad og har ingen sans for hvordan man overlever at færdes ude i verden. Dette kan ses på at nogle af hendes yndlings aktiviteter blandt andet er at lege rundt ude i skoven med klamme folk der kigger på hende som en brunstig Hannibal Lecter og at glo på biler der kommer susende imod hendes asigt.
Edward Cullen - En bleg vampyr der godt kan lide solcreme. Han elsker Bella meget højt og kan ikke lide at spise mennesker, selvom han gerne vil spise Bella - i stedet spiser han sneakers og kawasaki-sko, hvilket har resulteret en vægt der kan måle sig med Amin Jensens’. Edward er lettere skizofren og cirka 1.000.000.000.000.00 år gammel. Vi hepper alle sammen på dig, Edward. Team Edward! Edwards the best!
Jacob Black - En indianer, Bellas bedste ven. Han er ked af det, fordi han ikke må være med til hardcore S/M. Helt sikkert den eneste karakter, der ikke er bleg. Jacob er 12 år gammel, og en af dreng af den slags, der onanere til lesbisk porno på youtube. Carlisle - Vampyr, en slags adoptivfar for Edward og hans adoptiv-søskende. Han er bleg og cirka 4.389.000.000 år gammel.
Esme Cullen - Vampyr, Edwards adoptivmor, Carlisles kone. Hun er 7000 år gammel og bleg..
Rosalie Hale - Vampyr, adoptivsøster til Edward, Emmetts S/M partner. Hun er 76 år gammel og bleg.
Emmett Cullen - Vampyr, adoptivbror til Edward, Rosalies S/M partner. Han er 80 år gammel og selvfølgelig bleg.
Alice In Wonderland Cullen - Vampyr, adoptivsøster til Edward, Gaspar Le Gekkos S/M partner. Hun er en emo, dværg og bleg. Menes at have levet helt tilbage, til dengang der kun var dinosaurer.
Gaspar Le Gekko Cullen - Emo vampyr, adoptivbror til Edward. Alice i Eventyrlands S/M partner. Han er bleg og født i middelalderen. Har også medvirker i Disney-serien, Brandy og Hr. Vimse.
James - Ond vampyr, der vil spise Bella. Han er bleg!
TV2 Charlie - Anna Pihls mandlige modstykke, bleg og far til Bella.
Renee - Bellas mor, hende som laver høje bollelyde. Hun er et blegt menneske.
Dr. Phil - Renees mand, kendt af TV. Laver også høje bollelyde. Selvom det ikke fremgår nogen steder, antager vi at han også er bleg.
og 1.000.000.000.000.000 andre karakterer som enten er indianere eller blege!

Eksterne henvisninger redigér

Meyers hjemmeside
Æææædwards dildoshop

Google2
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Tuschmørke/Twilight.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.