FANDOM


Tupac Shakur

2Pac på vej til vaskeriet.


Tupac Shakur (32. december 1971-13. september 1996) var en mager, amerikansk neger-rapper som er død. Biggie Smalls har selv bekræftet det overfor selveste Reimer Bo Christensen, som er TV2's udsendte i Guds himmelrige.

Tidlig historieredigér

Tupac Shakur var en glad lille dreng fra Bergen i Norge, og hans rigtige navn var Bobby Shaker. Da Tupac var dreng i 1979 ville han være sømand. Desvære blev hans far, Lars Erik, så stik hamrende tosset på ham, fordi han mente, at Tupac skulle gøre karriere indenfor træfældningsindustrien ligesom hans mor, Harald Else-Bent.

Tupac blev derfor smidt på et skib til Amerika sammen med en masse får, som sandsynligvis var faret vild. Da Tupac ankom til Amerikas østkyst tog han vestpå til West Virginia for at gøre karriere som countrysanger. Desværre var han tæt på at blive hængt, fordi han var sort. Det fik ham til at lytte til den nye LP'er med Pet Shop Boys, som sang at han skulle Go West på. Så det gjorde den unge Tupac, hvor han slog sig ned i Los Angeles under en parasol lavet af hvede og flamingo.

Tupac blev i 1995 venner med Biggie Smalls, men deres venskab varede kun ca. et år, da det viste sig at Biggie var Crip, og det havde Bloods som Tupac det ikke så godt med. Da Tupac påstod at Biggies afdøde mor og kone ringede til ham hver aften for at få sex, blev de pissesure på hinanden, og skød en club i smadder med østrigske håndvåben og østeuropæiske maskinpistoler.

En skæbnesvanger aften hørte han en hund gø. Det fik ham til at optage sin countrykarriere, men der gik ikke lang tid før han fandt sit kald i genren ganster-rap. Han begyndte derfor at synge indtil han blev skudt ned af 50 Cent, muligvis på ordre fra Biggie Smalls.

Diskografiredigér

Albums:

  • 2Pac-calypso Now 1991
  • Exclusively 2 My N.E.G.R.O.E.S 1993
  • Me Againzt Da UndaWorld 1995
  • All Eyez On Dat Guy 1996
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.