FANDOM


En trussetyv er et kriminelt væsen, som anser det for sin raison d'etre at franarre eller direkte stjæle dameunderbenklæder, også kaldet trusser, fra hengemte hunkønsvæsener, der normalt bærer disse trehullede permissioner skjult på deres nøgne kroppe.

Trussetyve for dummiesredigér

Trussetyve ser yderst godt ud. De mest sædvanlige navne til trussetyve er Hjalte eller Ali-Baba. Man mener at trussetyvene holder til i det nordøstlige Rusland og i Alperne. Dog emigrerer de også indimellem ulovligt til Danmark. Pia Kjærsgaard er en klassisk trussetyv, med nogle få undtagelser. Undtagelserne vedrører: Lækkerhedskravet. Desuden lystrer hun ikke altid navnet Ali-Baba, medmindre du råber"ÅÅÅÅ ÅÅÅÅ lige BARBAAAAAARRR"

Den danske trussetyvredigér

Vores allesammens yndlingstrussetyv er selvfølgelig Ronni, der også går under navnet "Kussekongen". Han munker damer, og han er på din klub.

Genert folkefærdredigér

Tro det eller ej, så er trussetyve yderst generte. De gemmer sig oftest i grotter og grisestier, kendt som teenageværelser. De tåler ikke sol, men elsker dog at være på stranden. Hvis du en kold vinterdag ser en forvirret, nøgen lille gut på isen, så tag det roligt. Det er blot en trussetyv.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.