Troelssophie.jpg

Troels Lund Poulsen er dansk planteavler og producent af smågrise.

Han tilhører den generation af unge nyliberale landmænd som mener der først skal pløjes, harves og tromles før man sår. Hvis man da ikke vil nøjes med at have jord i hovedet.

Troels og den dynamiske kvintet

Troels var engang formand for ungdomsorganisationen "Enfoldige bonderøve uden scoreappel og med utidige briller, der samtidig har liberale holdninger, men som ikke tør sige det, fordi der er flere stemmer i at være socialliberal, hvilket igen er at være venstremand og bonde, uden at ville stå ved det, men hvor man til enhver tid er villig til at gå på kompromis med alle mærkesager, bare man kan få indflydelse."
Dette mens han var tydeligt inspireret af Anders Fogh Rasmussen - igen uden at ville stå ved det.

Af rent retoriske årsager valgte organisationen det mere mundrette navn "Venstres Ungdom", og her kunne den unge og dynamiske Troels straks fremvise både knallert- og traktorbevis. Med disse kvalifikationer blev Troels valgt til formand, hvor han afløste Kristian Jensen, og efterfølgende blev afløst af Peter Christensen. Denne bande af ihærdige landbystosser liberalister blev siden suppleret med storbytossen den påtagede københavner og super-liberalist Søren Pind.

Ved en ceremoni på et hemmeligholdt sted dannede de fire en ny alliance, der ved stiftelsen fik navnet "Firebanden". Ganske få sekunder efter navngivningen, ringede telefonen, og spindoktoren i den anden ende, gjorde opmærksom på at dette nok ikke var verdens bedste navn til en liberal samling af unge mænd. I stedet kaldte de sig for "Den dynamiske kvintet", og modtog fremadrettet en overvældende mængde af telefonopkald fra folk, der ville have dem til at spille til deres fester i forsamlingshuse i Udkantsdanmark.

Troels og slikkeriet

Troels er en lidt underlig fyr, der kan lide at slikke på alting. Først slikkede han røv negle på Anders Fogh Rasmussen, så slikkede han røv næse på Lars Løkke Rasmussen. Senere blev han set, mens han sad til møde med SKAT og slikkede lidenskabeligt på et 9 siders langt notat, mens han gned sig i skridtet.
Endnu senere begyndte han at slikke på Sofie, der simpelthen have båret over med ham, for at sikre sig imod, at de ellers så dystre udsigter til at ende som endnu en køn men talentløs pige i politik, skulle blive til virkelighed.

I 2011 pålagde Troels sig selv tavshedspligt, så han i stedet kunne koncentrere sig om at slikke på sin traktor, journalister og advokater. Klogeligt nok valgte han ikke Bjørn Elmquist til at tage hans sag[1].

...men så gik John Deere i stykker...

...og Troels græd i tre dage indtil han kom i hu at han var folkevalgt politiker og fik en ubændig trang til at indtage Borgen FØR sagen mod ham var gået i gang. En sådan respektløshed over for spillets regler har man AAALDRIG set i Venstre[2]. Lars Løkke vidste nu at her havde han sin kronprins på samme måde som Peter Brixtofte jo også var det (sammen med Anders Fogh), og kommunikerede dette ud til pressen. Beslutningen har gjort at partiet Venstre idag alene ville kunne danne regering med 51,6% af folks stemmer.

Troels trivia

Troels kan mange ting. Han vidtstrakte karriere rundt i de skumleste yderste afkroge af arbejdsmarkedets uendelige univers har gjort at Troels i dag er et multifacetteret menneske. Her er lidt supplerende oplysninger/ eksempler på dette:

  • Troels er vild med at slikke sin SKAT ømt.
  • Troels har fået orlov af sin arbejdsplads til at sige "My Deere" [3].
  • Troels ved, hvad Helle Thorning-Schmidts taskebudget er. Han fortæller det gerne, hvis du lover ikke at sige det til nogen. Og i øvrigt at stemme på Lars.
  • Troels kæreste hedder Sofie Skøge Løhde. De er sammen så selv ikke en Massey Fergusson MF 8600 kan trække dem fra hinanden.


Troels-nitter-noter

  1. Sandsynligvis fordi at alle Bjørn Elmquists klienter får livstid - selv for forbrydelser med en maksimal straframme på en måned.
  2. ...som jo som bekendt har rekord i dømte folkevalgte
  3. På ubestemt tid.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.