FANDOM


(Siden blev oprettet: Tribunen er et kendt fænomen, som bedst beskrives som et sidde- eller ståanlæg, bedst kendt fra det 19. århundrede. Tribuner eller såkaldte siddeforanstaltninger-be...)
 
m (kat og lsmåret)
 
Linje 1: Linje 1:
Tribunen er et kendt [[fænomen]], som bedst beskrives som et sidde- eller ståanlæg, bedst kendt fra det [[19. århundrede]].
+
'''Tribunen''' er et kendt [[fænomen]], som bedst beskrives som et sidde- eller ståanlæg, bedst kendt fra det [[19. århundrede]].
Tribuner eller såkaldte siddeforanstaltninger-bedst-hævet-over-jorden-og-gerne-bygget-af-træ (gammel oldgræsk beskrivelse), er beskrevet i visse lærebøger, som et sted hvor man ''sidder eller står''... Det skal dog siges at dette '''IKKE''' er korrekt. De velkendte ''tribuner'' er slet ikke beregnet dertil oprindeligt, men derimod bygget, til en nu uddød [[sportsgren]], kaldet '''[[hOpOp]]''' hvor det vigtigste var, at man kunne holde sin ben, så samlet i et hop, fra en bænk til en anden bænk, at man ikke tabte den 25. øre, der elegant var blevet placeret mellem en [[bryster]], og eller [[baller]].
+
Tribuner eller såkaldte siddeforanstaltninger-bedst-hævet-over-jorden-og-gerne-bygget-af-træ (gammel oldgræsk beskrivelse), er beskrevet i visse lærebøger, som et sted hvor man ''sidder eller står''... Det skal dog siges at dette '''[[ikke|IKKE]]''' er korrekt. De velkendte ''tribuner'' er slet ikke beregnet dertil oprindeligt, men derimod bygget, til en nu uddød [[sportsgren]], kaldet '''hOpOp''' hvor det vigtigste var, at man kunne holde sin ben så samlet i et hop, fra en bænk til en anden bænk, at man ikke tabte den [[25 øre]], der elegant var blevet placeret mellem ens [[bryster]], og / eller [[baller]].
Sportsgrenen kendes også fra [[heste verdenen]], dog kaldes den her [[dressur]].
+
  +
Da man frygtede at sportsgrenen, ligesom mange andre ting fra fortiden, var ved at få et comeback, skyndte man sig den [[1. oktober]] [[2008]] at afskaffe 25 øren.
  +
  +
[[kategori:Sport]]

Nuværende version fra okt 30. 2008, 08:29

Tribunen er et kendt fænomen, som bedst beskrives som et sidde- eller ståanlæg, bedst kendt fra det 19. århundrede. Tribuner eller såkaldte siddeforanstaltninger-bedst-hævet-over-jorden-og-gerne-bygget-af-træ (gammel oldgræsk beskrivelse), er beskrevet i visse lærebøger, som et sted hvor man sidder eller står... Det skal dog siges at dette IKKE er korrekt. De velkendte tribuner er slet ikke beregnet dertil oprindeligt, men derimod bygget, til en nu uddød sportsgren, kaldet hOpOp hvor det vigtigste var, at man kunne holde sin ben så samlet i et hop, fra en bænk til en anden bænk, at man ikke tabte den 25 øre, der elegant var blevet placeret mellem ens bryster, og / eller baller.

Da man frygtede at sportsgrenen, ligesom mange andre ting fra fortiden, var ved at få et comeback, skyndte man sig den 1. oktober 2008 at afskaffe 25 øren.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.