Spademanns…

Redigerer

Tribune

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
'''Tribunen''' er et kendt [[fænomen]], som bedst beskrives som et sidde- eller ståanlæg, bedst kendt fra det [[19. århundrede]].
+
Tribunen er et kendt [[fænomen]], som bedst beskrives som et sidde- eller ståanlæg, bedst kendt fra det [[19. århundrede]].
Tribuner eller såkaldte siddeforanstaltninger-bedst-hævet-over-jorden-og-gerne-bygget-af-træ (gammel oldgræsk beskrivelse), er beskrevet i visse lærebøger, som et sted hvor man ''sidder eller står''... Det skal dog siges at dette '''[[ikke|IKKE]]''' er korrekt. De velkendte ''tribuner'' er slet ikke beregnet dertil oprindeligt, men derimod bygget, til en nu uddød [[sportsgren]], kaldet '''hOpOp''' hvor det vigtigste var, at man kunne holde sin ben så samlet i et hop, fra en bænk til en anden bænk, at man ikke tabte den [[25 øre]], der elegant var blevet placeret mellem ens [[bryster]], og / eller [[baller]].
+
Tribuner eller såkaldte siddeforanstaltninger-bedst-hævet-over-jorden-og-gerne-bygget-af-træ (gammel oldgræsk beskrivelse), er beskrevet i visse lærebøger, som et sted hvor man ''sidder eller står''... Det skal dog siges at dette '''IKKE''' er korrekt. De velkendte ''tribuner'' er slet ikke beregnet dertil oprindeligt, men derimod bygget, til en nu uddød [[sportsgren]], kaldet '''[[hOpOp]]''' hvor det vigtigste var, at man kunne holde sin ben, så samlet i et hop, fra en bænk til en anden bænk, at man ikke tabte den 25. øre, der elegant var blevet placeret mellem en [[bryster]], og eller [[baller]].
+
Sportsgrenen kendes også fra [[heste verdenen]], dog kaldes den her [[dressur]].
Da man frygtede at sportsgrenen, ligesom mange andre ting fra fortiden, var ved at få et comeback, skyndte man sig den [[1. oktober]] [[2008]] at afskaffe 25 øren.
 
 
[[kategori:Sport]]
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop