Spademanns…

Redigerer

Transformers

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
'''Transformers''' er aliens der ikke ved om de vil være kæmperobotter med [[våben]] eller [[bil]]er. De er i evig kamp med [[ond]]e aliens, der [[ikke]] ved om de vil være kæmpe robotter med våben eller [[fly]].
+
Transformers er aliens der ikke ved om de vil være kæmpe robotter med våben eller biler. De er i evig kamp med onde aliens der ikke ved om de vil være kæmpe robotter med våben eller fly.
 
Alt i alt ingredienserne for en <s>god</s> ''dyr'' [[Hollywood]]-film... Der mangler bare en [http://www.google.dk/search?tbm=isch&hl=da&source=hp&biw=1024&bih=673&q=Megan+Fox&gbv=2&oq=Megan+Fox&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2065l4026l0l4146l9l9l0l1l1l0l220l1137l0.5.2l7l0 babe]. Men minsandten om ikke også der i [[2007]] kom en [[film]] om netop dette emne.
 
 
[[Kategori:Film]]
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop